Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Podarená dvojka: Sarah Jessica Parker zbledla pri oranžovom Valentinovi

Sarah Jessica Parker a Valentino Garavani Zobraziť galériu (7)
Sarah Jessica Parker a Valentino Garavani (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Príťažlivá herečka Sarah Jessica Parker počas utorňajšej noci vyzerala opäť fantasticky, no predsa len o niečo bledšie než zvyčajne. Sprevádzala totiž talianskeho módneho návrhára Valentina Garavaniho, ktorý šokoval extrémne opálenou tvárou s oranžovým nádychom!

Nejeden škodoradostný úsmev vyvolalo mahagónové sfarbenie 76-ročného Valentina, ktorý zavítal na slávnostné otvorenie nadchádzajúcej baletnej sezóny v New Yorku. Spoločnosť mu robila hlavná hrdinka filmu Sex v meste, ktorá dorazila v čiernych minišatách so striebornými vsadeniami z jemnej čipky. Jessica ukázala štíhle nôžky v čiernych pančuchách a odhalila dekolt, čím dala všetkým jednoznačne najavo, že do starého železa ešte rozhodne nepatrí.

Herecká hviezda počas umeleckého večera potvrdila šíriace sa klebety ohľadne natáčania ďalšej časti spomínanej romantickej komédie, ktorá sa stala tohtoročným letným kinohitom. Filmovačka by mala odštartovať budúci rok a diváci si budú môcť pozrieť pokračovanie Sexu v meste predbežne v roku 2010.

Podľa Jessiciných slov by sa mali všetky prípravy k natáčaniu dokončiť v priebehu nasledujúcich mesiacov, zatiaľ však nie je úplne jasný ani len ústredný dej: "Mali sme veľmi všeobecné debaty o hlavnej myšlienke. Veľkou prekážkou je práve dobrý nápad, štúdio je však nadšené.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu