Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexy kočky Demi a Courtney: Zbláznili sa do spoločnej zábavky

Demi Moore a Courtney Cox Zobraziť galériu (8)
Demi Moore a Courtney Cox (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Krásavica strieborného plátna Demi Moore a hviezda seriálu Priatelia Courtney Cox si vymysleli novú pracovnú náplň. Vo filmovom priemysle zostávajú, no miesto pred kamerou dočasne prenechali svojim hereckým kolegyniam.

Drobnohľad Hollywoodu sa v týchto dňoch sústreďuje na Demi a Courtney, ktoré sa chopili príležitosti a vyskúšali si, ako chutí režisérsky chlebík. Na pomoc si prizvali len jediného chlapa, a to scenáristu Kirstena Smitha.

Krásne dievčatá tak po Madonne prikvitli na zoznam ženských celebrít, ktoré majú svoj režisérsky debut už úspešne za sebou. Známe tváre šoubiznisu ako Jennifer Aniston, Lucy Liu či Sheryl Crow sa minulý týždeň zbehli pod jednu strechu, aby podporili svoje kolegyne a novopečené režisérky. Tie pri príležitosti každoročného Podujatia skutočných momentov magazínu Glamour predstavili svoje krátke filmy, ktoré sú založené práve na príbehoch čitateliek spomínaného časopisu.

A aké sú bezprostredné pocity krásnych dám po premiére plodov ich spoločného úsilia? Ženské duo si prácu z režisérskej stoličky nevie vynachváliť a na režírovaní si už stihli vytvoriť slušnú závislosť. Demi túto príležitosť označila za "úžasný dar" a Courtney ju doplnila slovami: "Milujem to a s búšením srdca by som to urobila znova."

Na súkromnej after-party sa objavil i Coxovej herecký partner z kultovej situačnej komédie Priatelia, Matthew Perry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu