Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Rozrušenú Rihannu frajer uchlácholil sexy bielizňou

Rihanna Zobraziť galériu (8)
Rihanna (Zdroj: SITA)

SYDNEY - Populárna speváčka má za sebou krušný víkend v podobe neočakávaných ťažkostí priamo na javisku počas živého vystúpenia. Vďaka pozornému frajerovi a jeho originálnemu darčeku si však na trpké chvíle už ani nespomenie!

Rihanna počas uplynulého víkendu zutekala z koncertného pódia, a to priamo uprostred duetu so svojím priateľom Chrisom Brownom. Dôvodom bola náhla nevoľnosť, ktorá čokoládovú speváčku donútila okamžite vyprázdniť podráždený žalúdok. Napriek tomuto incidentu však hudobná hviezda trvá na tom, že je zdravá a po hovorkyni fanúšikom odkázala, že ju len premohla horúčava.

Džentlmensky založený Chris nič nenechal na náhodu a svoju frajerku ihneď obdaroval luxusným a šteklivým darčekom zároveň. Aby Rihanna na nepríjemný zážitok čo najrýchlejšie zabudla, obdržala súpravu sexy bielizne za hriešnych 800 dolárov.

Úspešný spevák do obchodu so spodnou bielizňou vôbec nezablúdil náhodou. V oblasti týchto zväčša zakrytých kúskoch oblečenia je totiž ako doma. Svedčí o tom aj fakt, že už čoskoro uvedie na trh novú líniu bielizne pod vlastnou značkou.

Rihanna sa po skončení svojho turné, ktoré práve prebieha v Austrálií, vráti do Spojených štátov. Už 23. novembra totiž zavíta na odovzdávanie cien American Music Awards, na ktorom aj zaspieva.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu