Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexy bábika Nicole Scherzinger: Svadba v tridsiatke? Zabudnite!

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (9)
Nicole Scherzinger (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Ešte donedávna sa za svoj vek hanbila a robila sa o dva roky mladšou, ako v skutočnosti je. Líderka úspešnej dievčenskej kapely Pussycat Dolls - Nicole Scherzinger dnes tvrdí, že pod čepcom ju tak skoro neuvidíme!

Tmavovlasá speváčka napriek obrovskému šťastiu, ktorým prekypuje jej vzťah s pretekárom Formuly 1 Lewisom Hamiltonom, nevidí najmenší dôvod na vydaj či založenie rodiny. Na štipľavé otázky novinárov ohľadne svadby podráždene odpovedala, že "má iba 30" a nátlak médií ju už poriadne unavuje.

Ak si teda 23-ročný jazdec stajne McLaren Mercedes robil akékoľvek plány usadiť sa, po početných vyhláseniach svojej frajerky zaručene zmenil názor. Nicole má totiž v otázke spečatenia ich vzťahu úplne jasno: "Svadba? Obaja sme veľmi mladí a zaneprázdnení. Tvoríme však skvelý tím a ja by som nemohla byť šťastnejšia. Myslím, že Lewis cíti to isté." Naše staré mamy, ktoré v jej veku už vychovávali minimálne tri deti, by s ňou súhlasili len veľmi ťažko.

Spievajúca kráska neskrýva nadšenie ani z obrovského triumfu svojho miláčika, ktorý sa nedávno stal najmladším šampiónom v histórii F1. Britskému magazínu Hello! dokonca prezradila že počas Veľkej ceny Brazílie mala "motýle v brušku", ktoré údajne "nikdy neodleteli". Po tejto skúsenosti sa Nicole dokáže aj plne stotožniť s pocitmi Victorie Beckham, ktorá s obľubou povzbudzuje svojho manžela na futbalových zápasoch.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu