Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Stanka Pavolová: Pikantné fotky z mladosti! Hanbí sa za ne?

Stanka Pavolová Zobraziť galériu (8)
Stanka Pavolová

BRATISLAVA - Lesk sveta modelingu okúsila aj tvár jojkárskych Promi Novín Stanka Pavolová (27). Sexi plavovláska si síce šteklivými fotkami slušne privyrobila, comeback však rozhodne nechystá. Topkám prezradila dôvod.

Pózovanie pred objektívom fotoaparátu zlákalo aj ju. Jojkárskej moderátorke Stanke Pavolovej nechýbala dávka exhibicionizmu už počas študentských čias a odhodlala sa nafotiť provokujúce obrázky. „Už nefotím, bolo to dávno,“ zaspomínala si pri týchto záberoch Pavolová. „Naskytla sa mi ponuka, tak som ju využila. Bolo to za študentských čias a dalo sa na tom pekne zarobiť,“ povedala portálu topky.sk k svojej modelingovej minulosti.

Za sexi fotky sa nehanbí. „Nemám dôvod, sú slušné a profesionálne,“ hovorí Stanka. Ako ďalej topkám prezradila, nevylučuje, že by sa k tejto profesii vrátila. „Možno ak by prišla dobrá ponuka, no nemám čas. Život modelky je ťažký,“ dodáva.

Diváci sa však nemusia obávať, že o svoju tvár z jojkárskej obrazovky prídu. „Pracujem na sebe iným spôsobom. Navyše mám patričné vzdelanie, aby som mohla vykonávať prácu, ktorú momentálne robím.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu