Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Prvý kasting Miss 2009: Takéto zadočky sa predviedli na východe!

Dievčatá z košického kastingu. Zobraziť galériu (8)
Dievčatá z košického kastingu.

KOŠICE - Už sa hľadá nová kráľovná krásy. V nedeľu odštartovali kastingy do súťaže Miss Slovensko 2009. Prvý sa uskutočnil v Košiciach. O semifinalistkách rozhodnú organizátori tento týždeň - počas kastingov v jednotlivých mestách.

Úlohou poroty je vybrať niekoľko desiatok dievčat, z ktorých vzíde na neverejnom bratislavskom semifinále finálová dvanástka uchádzajúca sa o prestížny titul. Odbornú porotu zastupuje na kastingoch riaditeľka súťaže MISS Slovensko Lucia Hablovičová, Jozef Oklamčák a Miss Slovensko 2008 Edita Krešáková.

"Účasť dievčat na každom z kastingov príde podporiť aj známy rodák z daného mesta. V nedeľu to bol Igor Timko," informoval Martin Šesták z Produkčného domu Forza. Každoročne sa do súťaže Miss Slovensko prihlási približne tisíc dievčat, ktoré musia byť slobodné, bezdetné, musia mať slovenské občianstvo, výšku nad 170 cm a v deň konania finále súťaže musia mať od 18 do 24 rokov.

Záujemkyne majú už niekoľko rokov zjednodušené prihlásenie sa do súťaže. Stačí, keď dievčatá prídu priamo na jeden z kastingov. "V hlavnom meste sa koncom novembra uskutoční aj neverejné semifinále a na netradičnom mieste v sobotu 17. januára 2009 organizátori predstavia verejnosti dvanásť najkrajších finalistiek spolu s náhradníčkou," dodal Šesták. Kasting pokračuje v nasledujúcich dňoch v Prešove, Žiline, Banskej Bystrici, Nitre, Trenčíne a vyvrcholí v nedeľu 16. novembra v Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu