Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Judínyová a Miss 2005 Sláviková: Tieto prsia nikomu nepatria!

Ivica Sláviková a Erika Judínyová
Ivica Sláviková a Erika Judínyová

BRATISLAVA – Vzbudzovali najväčšiu pozornosť! Na stredajšej módnej prehliadke poodhalili Erika Judínyová (36) a Ivica Sláviková (24) svoje prednosti.

Zatiaľ čo moderátorka markizáckej relácie Smotánka prišla v dráždivých šatách dobrovoľne, najkrajšia Slovenka roku 2005 predvádzala na móle model od návrhára Lukáša Kimličku.

Aj keď mali obe výstrih pre iný dôvod, jedno ich predsa len spájalo - to, že sa za svoje ženské zbrane rozhodne nemuseli hanbiť. „Nepozeraj mi do výstrihu,“ upozorňovala s úsmevom Erika Judínyová na večierku Maroša Kramára, ktorý prehliadku moderoval.

Pri pohľade na ženské prednosti oboch dám je zaujímavé, že ani jedna z nich nemá priateľa. Alebo svoje polovičky veľmi dobre taja? „K otázke svojho súkromia sa nebudem vyjadrovať,“ odbila nás Ivica Sláviková, keď sme zisťovali, či je zadaná. Podľa našich informácií nemá nikoho. Jedno je však isté. S bývalým priateľom Martinom sa rozišla približne pred rokom. Odvtedy sa po jej boku v spoločnosti neobjavuje žiadny muž.

V prípade Eriky Judínyovej a opačného pohlavia je to podobné. V poslednej dobe sa pošuškáva, že si veľmi dobre rozumie s fotografom Máriom Gottim. Bližší, ako kamarátsky vzťah, však odmieta. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu