Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Slovenská kráska Lenka Sýkorová mieri do Japonska

Lenka Sýkorová Zobraziť galériu (6)
Lenka Sýkorová

BRATISLAVA - Druhá tohtoročná vicemiss Lenka Sýkorová odlieta v piatok 17. októbra reprezentovať Slovenskú republiku na súťaž Miss International. Lenka pocestuje z viedenského letiska do Tokia, odkiaľ sa po trojdňovom pobyte presunie do Kjóta a následne do Macao, kde ju 8. novembra čaká veľké finále.

Miss International je jediná svetová súťaž krásy, ktorá sa každoročne koná v Japonsku. "Naša Lenka Sýkorová má typovo šancu úspešne reprezentovať Slovenskú republiku a zabojovať o najvyššie priečky," verí v úspech slovenskej krásy spoluorganizátor Miss Slovensko Jozef Oklamčák. "Pre každú našu účastníčku je veľkým zážitkom a ocenením jej úspechu vo finále Miss Slovensko absolvovať tento pobyt v Japonsku a v Tokiu. Nehovoriac o čínskom Macao, ktoré je pýchou Číňanov," dodal.

Po prvý raz v histórii Miss International sa reprezentantka Slovenska umiestnila v prvej pätnástke v roku 2000 zásluhou Michaely Strählovej. V roku 2003 v Tokiu Slovensko reprezentovala Simona Slobodníková, ktorá sa postarala o historický úspech, keď v celosvetovom internetovom hlasovaní získala titul Miss Internet.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu