Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Misska Krešáková: Aj ona už ukázala nohavičky!

Zobraziť galériu (10)

BRATISLAVA – Žiadne silikónové prsia a žiadna nahota – také sú pravidlá Miss Slovensko, ktorej šéfuje Lucia Hablovičová (30). Úradujúca Miss Edita Krešáková (20) však v klipe kapely IMT Smile predsa len niečo ukázala.

Edita očarila bratov Táslerovcov natoľko, že sa stala hlavnou hrdinkou ich klipu Mám krásny sen. A hoci pieseň spieva iba Ivan Tásler, o Edite v klipe snívajú všetci členovia kapely. Pre jedného je vílou hojdajúcou sa na hojdačke, iný ju vidí vo vani plnej peny, pre ďalšieho je to dievča, ktorému sa pokazilo auto a potrebuje pomoc.

Úplne nový klip však priniesol aj jedno prekvapenie! Práve v romantickej scéne na hojdačke Edite vykuknú spod šiat nohavičky. „Síce som to ešte nevidela, ale bola som podrobne oboznámená so scenárom. Viem, že je tam takýto záber,“ povedala nám riaditeľka Miss Lucia Hablovičová.

Znamená to teda, že Edite takéto odhalenie toleruje? „Je to súčasťou situácie, pohodovej atmosféry a kým nevidno intímne zóny, nevidím v tom problém,“ vyjadrila svoje stanovisko Hablovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu