Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Keanu Reeves je nevinný, rozhodol súd

Keanu Reeves Zobraziť galériu (4)
Keanu Reeves

USA - Herca Keanu Reevesa zbavili viny v prípade zranenia paparazza. Brazílčan Alison Silva tvrdil, že 44-ročný herec ho v roku 2007 zrazil autom, spôsobil mu zranenia a finančnú škodu. Dvanásťčlenná porota v pondelok rozhodla, že filmová hviezda nenesie za fotografove poranenia žiadnu zodpovednosť.

Súd proti Reevesovi, ktorý sa začal 28. októbra, sa zaoberal incidentom z marca 2007. Paparazzo vtedy fotografoval herca, ktorý bol na ceste na rodinnú návštevu. Silva ho začal sledovať na Sunset Boulevard a počkal, kým sa nevráti zo stretnutia.

Začal fotografovať, keď išiel herec po ulici a pokračoval aj vtedy, keď sa Reeves snažil opustiť parkovisko. Stál pritom údajne za vozidlom hollywoodskej hviezdy. Silvov právny zástupca Joseph Farzam pred súdnym konaním vyhlásil, že hollywoodsky herec narazil autom do jeho klienta a zastavil až vtedy, keď fotograf spadol na zem.

Pri páde si údajne vážne poranil zápästie, dodnes má vraj následky. Na súde pritom svedčili lekári, ktorí ošetrili fotografa. Zhodli sa, že paparazzo si zápästie poranil už skôr. Farzam neskôr tvrdil, že zranenie sa pádom veľmi zhoršilo. Fotograf Alison Silva podal na Reevesa žalobu dvakrát.

Septembrové súdne konanie sa skončilo taktiež v prospech herca. Sudkyňa vtedy žalobu fotografa zamietla a dodala, že obeťou sa stal Keanu Reeves.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu