Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ďurianová: Nového chlapa pred verejnosťou skrýva!

Marianna Ďurianová a jej asistent Libor. Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová a jej asistent Libor. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Zdá sa, že ho chce tajiť do poslednej chvíle! Marianna Ďurianová (31) si vyrazila na nedeľný koncert Jamesa Blunta. V sladkých rytmoch piesní anglického interpreta sa však nevrtela so svojim novým objavom - Michelem Bolognom (30+). Spoločnosť jej robil asistent Libor.

Všetko nasvedčuje tomu, že manažéra s talianskymi koreňmi, ktorého topky.sk pristihli minulú stredu odchádzať ráno o pol desiatej z domu Marianny Ďurianovej, chce tvár televízneho spravodajstva držať čo najdlhšie v tajnosti.

Zrejme sa už poučila z minulosti, kedy boli jej vzťahy prepierané na verejnosti ako špinavé ponožky. A to láske rozhodne neprospieva. Obozretná nie je iba v otázke svojich vyjadrení, ale aj v tom, s kým sa vyberie do spoločnosti. Dôkazom môže byť aj nedeľný koncert Jamesa Blunta, na ktorý prišla so svojim asistentom Liborom.

Čo sa týka opatrnosti v komentovaní nového vzťahu, nezaostáva za ňou ani Michele Bologna - muž, ktorý je podľa našich informácií už niekoľko mesiacov jej partnerom. Rozhodne by si aj on zaslúžil „bobríka“ mlčanlivosti.

„Nehnevajte sa, nemôžem teraz hovoriť. Som u šéfa na porade. Zavolám vám hneď, ako skončím,“ povedal pre topky.sk v piatok. Od nášho telefonátu sa však neozval. Mobil „prekvapivo“ nezdvíha a na SMS vedúci komunikačného oddelenia Slovenských elektrární nereaguje.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu