Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Aneta, rátaš s najhorším? Syna vychováš sama!

Aneta Dočekalová-Parišková Zobraziť galériu (9)
Aneta Dočekalová-Parišková (Zdroj: Život)

BRATISLAVA – Všetko nasvedčuje tomu, že malý Danielko bude vyrastať iba s mamou! Moderátorka jojkárskych Novín Plus Aneta Dočekalová-Parišková (34) to vôbec nemá ľahké. Okrem toho, že je rozvod s českým manželom Davidom Dočekalom (30) na spadnutie, ešte k tomu sa musí uživiť sama.

Preto chodí do práce a o mesačného synčeka sa stará iba s pomocou svojej mamy. O výchovu jej muž záujem evidentne nemá.

Po tom, čo na povrch vyplávali informácie, že Aneta Dočekalová-Parišková prežíva manželskú krízu a zrejme sa bude čoskoro rozvádzať, sa automaticky začali vynárať aj otázky, prečo o Danielka nejaví záujem jeho otec. Ako sa doposiaľ zdá, David Dočekal veľký záujem o výchovu svojho syna neprejavuje. A z Prahy sa odsťahovať nemieni. Zrejme razí teóriu, že keď dokázal vyrastať bez otca on, zvládne to aj jeho syn.

„Vychovávala som ho v podstate sama. Rozviedla som sa, keď bol David ešte adolescent,“ prezradila Davidova mama zhruba pred dvoma rokmi v jednom z rozhovorov. Tá údajne nebola ani proti tomu, aby sa David presťahoval natrvalo na Slovensko. Český podnikateľ má však evidentne iné plány a k svojej rodine sa zrejme prisťahovať na trvalo nemieni.

Vyzerá to teda tak, že o dieťatko sa musí Aneta postarať sama bez neho.„S výchovou Danielka mi pomáha mamina a brat Adam,“ tvrdí neustále jojkárska moderátorka, ktorá iba mesiac po pôrode nastúpila do práce. Zrejme aj Dočekalova neúčasť na rodinnom rozpočte ju prinútila skôr nastúpiť späť do televízie.

V médiách sa objavili špekulácie, že David má milenku, ktorá je dôvodom ich manželskej krízy, či je to tak, vedia zrejme iba oni dvaja.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu