Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Parišková: Prežíva manželskú krízu! Bude rozvod?!

Manželia Dočekalovci sa budú zrejme rozvádzať. Zobraziť galériu (11)
Manželia Dočekalovci sa budú zrejme rozvádzať.

BRATISLAVA – Zdá sa, že jej manželstvo je v troskách! Moderátorka Aneta Dočekalová-Parišková (35) si svoje manželstvo zrejme takto nepredstavovala. Už počas tehotenstva prežívala krušné chvíle a jej manžel David pri nej vôbec nestál, radšej sa venoval obchodom v zahraničí. V mediálnych kruhoch sa tak začalo nahlas šepkať, že Dočekalovcov už čoskoro zrejme čaká rozvod. Čo na to hovorí Anetka? Chce sa rozviesť?

Jedna z najobľúbenejších moderátoriek a držiteľka niekoľkých ocenení OTO a TOM Aneta Dočekalová-Parišková prežíva neľahké obdobie. Aj keď na obrazovke pôsobí šťastne a vyrovnane, v súkromí už dlhšie prežíva smútok. Jej dvojročné manželstvo je totiž zrejme v troskách! S manželom Davidom Dočekalom, ktorého si vzala po 3,5 ročnej známosti sa budú možno čoskoro rozvádzať.

V mediálnych kruhoch sa čoraz hlasnejšie pošuškáva, že tento česko-slovenský vzťah už dlhšie prežíva existenčnú krízu a teraz sa už definitívne skončil. Vraj sa čaká už iba na rozvodové konanie.

Čo na to hovorí samotná moderátorka? “K takýmto špekuláciám sa nebudem vyjadrovať!“ Plavovláska si spoločnej domácnosti so svojim manželom príliš neužila. Ten totiž žije v Čechách, kde má údajne pracovné povinnosti, ktorým sa musí venovať, a tak nemá čas ani na svoju manželku a čerstvo narodeného syna. Ich vzťah vyústil až do takých krajností, keď sa Anetka musela sama o seba starať už v pokročilom štádiu tehotenstva a dokonca musela zápasiť aj so zlomenou rukou. Jej manžel David Dočekal pri nej nestál vtedy a ani v ten najdôležitejší deň v jej živote, pri hlásení sa ich prvorodeného a dlho očakávaného dieťatka na svet. K manželke prišiel až nadránom. Do nemocnice ju tak musel odviesť brat Adam spolu s mamou Annou, ktorá svojej dcére pomáha aj so starostlivosťou o malého Danielka.

Ako sa zdá česko-slovenské mediálne vzťahy nemajú príliš dlhú trvácnosť. Po polročnom manželstve Marianne Ďurianovej a Liborovi Boučkovi pravdepodobne stroskotalo aj dvojročné manželstvo Anety Dočekalovej-Pariškovej s jej českým manželom Davidom.

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu