Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najznámejšie čerstvé mamičky tohto roku!

Dara Rolins Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins (Zdroj: Peter Frolo)

Bratislava - Tehotenský boom vyčíňal aj na Slovensku! So zaoblenými tehotenskými bruškami sa tu doslova roztrhlo vrece. Za posledný rok priletelo do nášho šoubiznisu toľko bocianov, ako už dávno nie. Bleskovky.sk vám ich predstavujú.

Dara Rolins (35)
Prežila zrejme najmedializovanejšie tehotenstvo. S priateľom Matějom Homolom (33) sú rodičmi krásnej dcérky, ktorej dali nakoniec meno Laura. Dievčatko sa narodilo 25.marca 2008 za dramatických okolností. Speváčka porodila cisárskym rezom. Dcérka popovej divy vážila po pôrode v pražskej nemocnici 2,80 kilogramu a merala 49 centimetrov. Otec Matěj, líder skupiny Wohnout, si dcérku krátko po narodení o 21.15 hod. sám podpísal.

Kveta Horváthová (30)
Moderátorka Kveta Horváthová a jej manžel Július (36) sa 10.marca 2008 stali šťastnými rodičmi malej Paulínky. Po ôsmich rokoch manželstva sa dočkali prvého prírastku do rodiny. Paulínka sa narodila prirodzeným spôsobom. Mala 53 cm a 3 760 gramov.

Aneta Dočekalová (34)
Obľúbená moderátorka Aneta Dočekalová-Parišková (34) sa po rokoch čakania stala 29.apríla 2008 konečne mamičkou! V ružinovskej nemocnici priviedla na svet presne o 6.53 hod. cisárskym rezom zdravého synčeka Daniela. Ten meral 53 centimetrov a vážil 3 840 gramov. Parišková prežíva manželskú krízu a zrejme sa bude čoskoro rozvádzať. Syna preto zrejme vychová bez manžela – českého podnikateľa Davida Dočekala (30).

Nataša Nikitinová (39)
Hercovi Marošovi Kramárovi a jeho manželke a advokátke Nataši Nikitinovej sa 26. mája 2008 narodilo ďalšie, v poradí tretie dieťa. Tentokrát však chlapec nedostal meno začínajúce sa na písmeno „T“ tak, ako ich dve staršie deti Tamara (7) a Timur (5). Chlapček sa totiž volá Marko. Mal cez 4 kilogramy a meral 53 centimetrov. Nataša priviedla syna na svet prirodzenou cestou a bez problémov.

Barbora „Barbie“ Fusková (23)
Finalistka druhej série VyVolených Barbora Fusková a krasokorčuliarka z šou Hviezdy na ľade, známa ako Barbi, sa so svojím priateľom podnikateľom Ľubom Bernátom (30) stali 8.júna 2008 prvorodičmi. Čerstvá mamička porodila cisárskym rezom zdravého chlapca s mierami 4 000 gramov a 52 centimetrov. Rodičia sa rozhodli pre meno Lucian.

Jana Majeská (35)
Po 13 rokoch sa 19.júna 2008 moderátorka STV Jana Majeská konečne stala matkou. V skorých ranných hodinách porodila dcéru Biancu. Narodila sa ráno o 3.05 hod. V bratislavskej nemocnici na Antolskej ulici. Dievčatko malo 51 cm a vážilo 3 150 gramov. Po 24 hodinách snaženia nakoniec prišlo na svet sekciou. Manžel Ivan bol po celý čas pri moderátorke.

Silvia Timková (32)
Manželka speváka skupiny No Name Igora Timka (28) mu 4.apríla 2008 porodila ďalšie dieťa. Syn Jakubko (1,5) tak dostal súrodenca – sestričku Ivanku. Príchod svojej prvej dcéry spevák zmeškal kvôli pracovným povinnostiam. Podobne, ako tomu bolo pri prvom pôrode. Ivanka merala 51 cm a vážila 2 820 g.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu