Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Müllerovci sa ukázali bok po boku: Spojila ich dcéra!

Richard Müller s exmanželkou Soňou. Zobraziť galériu (33)
Richard Müller s exmanželkou Soňou.

BRATISLAVA – Držali sa za ruky! Sú opäť spolu?! Spevák Richard Müller (47) vkráčal s exmanželkou Soňou Müllerovou (46) bok po boku na včerajšiu módnu prehliadku a voľbu víťazky Elite model look. Bolo to len na jeden večer, alebo sa chcú k sebe vrátiť?

Richard a Soňa Müllerovci sa rozviedli v novembri 2001 po 15 rokoch manželstva. Návrh na rozvod podala práve Soňa. Spolu majú dve deti Filipa (18) a Emu (15). A práve ich dcéra ich včera opäť spojila. Na Bratislavských módnych dňoch sa Müllerovci objavili bok po boku a ruka v ruke vkráčali na módnu prehliadku, kde sa vyhlasovali víťazky Elite model look. Ich dcéra Ema bola jednou zo siedmich slovenských finalistiek. Vyhrať sa jej však nepodarilo.

Soňa odpovedala v jednom z rozhovorov, ktorý poskytla takmer pred rokom istému denníku, na otázku, aký vzťah má s Richardom, a či by sa mohli dať opäť dokopy, nasledovne: „Určite nie. Medzi nami je iba rodičovský vzťah. Stretávame sa len pri oficiálnych príležitostiach, keď deti majú sviatok. Ja náš vzťah hodnotím ako dobrý. Vieme si spolu odkomunikovať isté veci. Je to vzťah na úrovni medzi dvoma ľuďmi, ktorí sa rozišli a majú spoločné deti, o ktoré sa musia postarať a pustiť ich do života.“

Richard už dlhšie žije so svojou priateľkou Vandou Wolfovou (37) a svoj vzťah myslia naozaj seriózne. Topky.sk totiž nedávno zistili, že si spoločne kúpili luxusný byt v Slávičom údolí. Soňa o svojom súkromí odmieta hovoriť. Tri roky po rozvode sa pošuškávalo, že chodí so známym odborníkom na zdravú výživu Igorom Bukovským.

Viac fotografií z módneho večera nájdete v našej GALÉRII!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu