Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Malchárek: Od ženy sa neodlepí na krok!

Manželia Malchárkovci Zobraziť galériu (11)
Manželia Malchárkovci (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Je v tom až po uši! Mladomanželov Jirka (42) a Sofiu (34) Malchárkovcov sme stretli na nedávnej módnej prehliadke ruka v ruke. A to doslova. Bývalý automobilový pretekár totiž svoju polovičku ani na sekundu nepustil zo svojho náručia.

Zrejme ju strážil kvôli odvážnemu outfitu, ktorý na ten večer Sofia zvolila. Krátka sukňa, vysoké čižmy a poodhalený chrbát boli stredobodom záujmu zvedavých mužských pohľadov. A to si Jirko aj uvedomoval. Od príchodu na prehliadku, ktorá sa konala pri príležitosti predstavovania novej kolekcie istej módnej značky, ju totiž poctivo strážil.


Malchárek: Od ženy sa
Zobraziť galériu (11)

O čosi viac voľnosti dostala od partnera Patrika Švajdu moderátorka Zlatica Puškárová. Ani oni si nedali ujsť módny večer. Nezdržali sa však dlho. Krátko po skončení prehliadky išli domov.


Podobné „problémy“ nemusela riešiť Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová, I. vicemiss 2007 Romana Škamlová a Miss Slovensko 2008 Edita Krešáková. Zatiaľ čo prvé dve slečny nechali svoje polovičky doma, úradujúca kráľovná krásy pred pár týždňami vzťah s priateľom Richardom ukončila. Spoločnosť jej preto robil na večierku otec.

Viac fotografií z módnej prehliadky nájdete v našej GALÉRII.

 




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu