Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Malchárkova svadba: Najprv honosné dary a potom... Žúr až do rána!

Mladomanželia Jirko a Sofia Malchárkovci ukazujú svadobné obrúčky. Zobraziť galériu (3)
Mladomanželia Jirko a Sofia Malchárkovci ukazujú svadobné obrúčky. (Zdroj: Peter Frolo)

DUNAKILITY/BRATISLAVA – Pozvaným hosťom rozhodne nechýbala kreativita! Topky.sk zistili, aké darčekové prekvapenia priniesli manželom Jirkovi (42) a Sofii (34) Malchárkovcom na svadobnú hostinu, ktorá sa konala v maďarskom Dunakility.

Približne 220 hostí začalo prichádzať v sobotu 13. septembra po 17:00 hodine do golfového strediska Dunakility. Na tamojšom zámočku sa totiž odohrávala svadobná veselica. A bola naozaj honosná. Veď sa pošuškáva, že Jirko zaplatil za svoj deň D viac ako milión korún. A keďže sa o svojich hostí mladomanželia maximálne postarali, tí im ich pozornosť oplatili  v podobe drahých darčekov.

Medzi nimi nechýbali víkendové pobyty, obrazy, thajské masáže, keramika, či porcelán. Bezpochyby zaujal aj horský bicykel s dvomi sedačkami, na ktorom môžu šliapať spolu.

Bývalého pretekára Jirka Malchárka veľmi milo potešila obrovská torta s rozmermi približne 1,5 x 1,5 metra, ktorú museli niesť šiesti ľudia. Šikovný kuchár totiž vytvoril sladkú pochúťku v tvare automobilového okruhu. Na ňom nechýbali všetky jeho súťažné autá. 

Zhruba hodinu po polnoci nasledovala ohňová barmanská šou, po ktorej sa všetci zabávali až do skorých ranných hodín. Dôkazom dobrej zábavy môže byť aj fakt, že poslední hostia sa pobrali do svojich izieb až okolo piatej.

Obrad
Jirko Malchárek a Sofia Rajková spečatili svoju lásku pred Bohom v sobotu 13. septembra v bratislavskom Dóme sv. Martina. Obrad sa začal krátko po 12:00 napoludnie za prítomnosti približne 300 hostí. Za svedkov im boli finančný žralok Slavomír Haščák a Sofiina kamarátka Janka Andrisová.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu