Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Malchárkova miliónová svadba: Sladké bozky novomanželov!

Jirko Malchárek a Sofia Rajková Zobraziť galériu (32)
Jirko Malchárek a Sofia Rajková (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Už sú svoji! Exminister Jirko Malchárek (42) a Sofia Rajková (34) dnes spečatili svoju lásku v bratislavskom Dóme sv. Martina. Topky.sk prinášajú ako prví fotografie z pompéznej svadby, ktorá stála viac ako milión korún.

V Dóme sv. Martina v Bratislave sa dnes o 12:00 začal svadobný obrad. Bývalý pretekár a doktorka Sofia Rajková sa tam rozhodli spečatiť svoju lásku pred Bohom. Za svedkov im boli finančný žralok Jaroslav Haščák a Sofiina kamarátka Janka Andrisová.







Malchárkova miliónová svadba: Sladké
Zobraziť galériu (32)
V kostole sa zišlo približne 300 hostí. Medzi nimi nechýbali osobnosti politickej scény ako napríklad exminister zahraničných vecí Eduard Kukan so ženou Zdenkou, bývalý politik Jozef Heriban. Počas obradu spieval poslanec NR SR Dušan Jarjabek.

Novomanželom prišli zablahoželať aj známe tváre nášho šoubiznisu. Rukou im potriasli moderátorka Andy Timková a herec Maroš Kramár.

Po skončení sa novomanželia do maďarského Dunakility, kde sa o 17:00 koná hostina. Tej by sa malo zúčastniť približne 220 hostí. Šepká sa, že celá táto udalosť vyšla exministra na poriadny balík peňazí. Podľa našich informácií zaplatil Jirko Malchárek za deň D viac ako milión korún.

Pred oltárom nestáli prvýkrát

Obaja už majú jedno manželstvo za sebou. Sofia s podnikateľom Romanom Deákom (†37) a bývalý pretekár s lekárkou Anetou. Tá zahynula pri tragickej autonehode v apríli roku 2003.



Fotografie si môžete pozrieť v GALÉRII.









Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu