Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Naomi Campbell sa prejedla, členka Sugababes stratila topánku

Naomi Campbell Zobraziť galériu (10)
Naomi Campbell (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Viac ako 60 celebrít sa zišlo pod jednou strechou počas Londýnskeho týždňa módy, ktorý prebieha práve v týchto dňoch. Vďaka myšlienke, ktorá sa zrodila v hlave čokoládovej topmodelky Naomi Campbell, nešlo tentokrát len o predstavenie svetových značiek.

Podujatie s názvom Fashion for Relief (Móda za účelom pomoci) je prehliadka, ktorej výťažok putuje na charitatívne účely. Za výdatnej podpory Olympijských víťazov, celebrít, hviezd hudobného neba a televíznej obrazovky sa táto módna show konala už po tretíkrát.

Líčenie a úprava vlasov zároveň, nervózne pobehovanie či čakanie na jednotlivé kúsky garderóby. Aj takéto scény organizovaného chaosu sa odohrávali v zákulisí prehliadky. Popri zdĺhavej procedúre vyrovnávania Naominých dlhých lesklých kučier táto krásna modelka na seba prezradila: "Zjedla som toho až príliš, ale je mi to jedno. Milujem jedlo."

Šarmantná Naomi, u ktorej sa rozhodne krása snúbi s inteligenciou, sa počas večera predstavila v róbach od troch rôznych dizajnérov. Snáď najviac zaujal v skutku nevšedný výtvor z pávích pier od návrhára Zaca Posena. Naomin ruský priateľ neváhal za tieto šaty v následnej aukcii ponúknuť 25 tisíc libier.

Podujatia sa zúčastnila aj manželka britského premiéra, Sarah Brown. V rubínovo-červených šatách z dielne Graeme Black ešte pred slávnostným úvodom navštívila Naomi v zákulisí, kde jej popriala veľa šťastia. Počas prehliadky si so záujmom obzrela aj vytŕčajúcu spodnú bielizeň atraktívnych modelov.

Medzi hviezdami sa na móle blysla i krásavica Cheryl Cole v róbe od Jeana-Paula Gaultiera. Spevácke trio Sugababes predviedlo minišaty vyšité peniažtekmi od návrhárky Jenny Packham. Svoju premiéru však nezvládla jedna z troch úspešných speváčok, Heidi. Problémy jej narobili vysoké podpätky, kvôli ktorým v polovici prehliadkového móla stratila pravú topánku. Svoje vystúpenie dokončila po špičkách a samozrejme s úsmevom. Novodobá Popoluška i napriek tomu zožala veľký aplauz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu