Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Speváčka Zimányiová zbalila exmilenca vdovy po Pašekovi!

Juraj Burian a Andrea Zimányiová Zobraziť galériu (4)
Juraj Burian a Andrea Zimányiová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Má nového priateľa! Speváčka Andrea Zimányiová (24), ktorá sa zviditeľnila najmä vďaka markizáckej šou Let´s dance 2, zbalila hudobníka Juraja Buriana (45). Pikantné na jej novom vzťahu je, že ide o bývalého partnera Ľubice Pašekovej-Mruškovičovej (46), vdovy po legendárnom hokejistovi Dušanovi Pašekovi. A dokonca s ňou má aj syna!

Mladá speváčka Andrea Zimányiová sa podľa našich informácii dala nedávno dokopy so straším mužom, hudobníkom Jurajom Burianom. Ten má dokonca syna Sebastiána (4) s vdovou po hokejistovi Dušanovi Pašekovi Ľubicou. S ňou tvoril pár sedem rokov.

Topky.sk pristihli Andreu a Juraja na nedávnej párty. O ich láske sa pošuškávalo už dávnejšie. Preto sme sa na detaily ich vzťahu spýtali priamo Zimányiovej. „Poznám ho už dosť dlho. Obdivujem ho ako muzikanta. Viac sa k tomu nechcem vyjadrovať,“ odmietla ďalej komentovať súkromie tmavovláska.

Dvojica sa spoznala počas Let´s Dance 2, kde vtedy Andrea spievala. Podľa našich zistení trávia v poslednej dobe veľa voľného času. Chodia spolu na koncerty, či do mesta na drink. Párik má toho spoločného viac, akoby sa na prvý pohľad zdalo. Zistili sme totiž, že majú dokonca aj rovnaký dátum narodenia.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu