Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Lakatošovie: Súd rozhodol o jeho treste za bitku a útok na policajta!

Erik Hilár Lakatošovie Zobraziť galériu (8)
Erik Hilár Lakatošovie

SVIDNÍK - Kontroverzný víťaz reality šou VyVolení Erik Hilár Lakatošovie (33) už po dnešku vie, aký trest ho postihne za výtržníctvo, bitku v bare a útok na policajta.

Okresný súd v Svidníku dnes známeho transsexuála potrestal trojročným podmienečným trestom. Lakatošovie bude okrem toho musieť dodržiavať päťročný zákaz návštevy miest, kde sa požíva alkohol. O verdikte informoval hovorca Krajského súdu v Prešove Michal Drimák.

Rozsudok ešte nemusí byť definitívny, prokurátor i Lakatošovie sa môžu voči nemu odvolať. Súd sa zaoberal dvomi incidentmi, do ktorých sa Lakatošovie zaplietol. Najprv podľa obžaloby na Silvestra v roku 2004 hádzal v bare po návštevníkoch poháre a iné predmety, neskôr zas pred svojím bytom napadol policajnú hliadku. Pri potýčke si jeden z policajtov podvrtol koleno, čo sa neskôr ukázalo ako vážne zranenie s trvalým následkom.

Lakatošovie, ktorého počínanie často zapĺňalo stránky slovenských bulvárnych médií, pred dvomi rokmi vo VyVolených vzbudzoval škandály svojím rozprávaním o tom, ako sa v Česku živil prostitúciou a bral drogy.

Podmienečný trest za bitky vo Svidníku nebol pre Lakatošovieho prvou skúsenosťou so slovenskými súdmi. V Bratislave mu súd tento rok v lete vymeral trestným rozkazom ďalšiu podmienku, tentoraz na desať mesiacov za bitku z roku 2006 pred barom. Víťaz reality šou však podal proti rozhodnutiu odpor.

Vydanie Lakatošovieho okrem toho žiadali české úrady, kde by mal nastúpiť za mreže za to, že sa vyhol verejnoprospešným prácam, ktoré mu uložili za krádež.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu