Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Erik Hilár Lakatošovie: Navždy bez bytu od Jojky a s pokutou 3 milióny!

Víťaz Erik, keď ešte netušil, že o byt čoskoro príde. Zobraziť galériu (3)
Víťaz Erik, keď ešte netušil, že o byt čoskoro príde.

BRATISLAVA - V televízii JOJ sa schyľuje ku škandálu! Víťaz reality show VyVolení 2 Erik Hilár Lakatošovie (35) ešte stále nie je majiteľom bytu v bratislavskej Dúbravke, ktorý v súťaži vyhral. A zdá sa, že ani nikdy nebude. Jojka mu totiž nedávno naparila 3-miliónovú pokutu za to, že začal moderovať v konkurenčnej Ring TV.

Keďže Erik nemá na zaplatenie sankcie, vlastník televízie JOJ chce výherný byt predať a pokutu mu strhnúť z týchto peňazí!

Mesiac po skoncení Vy- Volených 2 mali byt vítazovi Erikovi Hilárovi Lakatošovie odovzdané ceny. Auto, dovolenku a mesačné renty dostal podľa dohody. Bytu, ktorý bol hlavnou cenou, sa však ani takmer po dvoch rokoch nedočkal. Podľa Erikových slov Jojka prepis bytu stále odkladala. „Kolaudácia bytu a následný prepis nie je taký jednoduchý,“ tvrdí hovorkyna TV JOJ Tána Tóthová. Do dnešného dna teda Lakatošovie v byte figuruje len ako nájomca, majiteľom je stále MAC TV, spoločnosť, ktorá vlastní televíziu JOJ.

Hlavné problémy sa však začali v septembri, keď Erik začal moderovať telefonické sútaže v Ring TV. Podľa vlastných slov na to dostal ústny súhlas od Jojky. Tá však teraz tvrdí niečo iné a Erikovi za účinkovanie v konkurenčnej televízii naparila 3-miliónovú pokutu. „Zmluva veľmi presne stanovuje postup, ktorý treba dodržať v prípade, ak má účastník záujem účinkovať v inej televízii. Erik tento postup nedodržal a TV JOJ preto postupovala štandardným spôsobom, ktorý zmluva jasne špecifikuje,“ tvrdí Tóthová.

Erik Hilár Lakatošovie: Navždy
Zobraziť galériu (3)


Erik pomaly prestáva rozumieť všetkému, čo sa okolo neho deje. „Som z toho všetkého psychicky úplne na dne, ešte aj pes mi zomrel.“ Vítazovi šou navyše nedávno vybuchlo auto. Erik dobre vie, že hotovosť na zaplatenie pokuty nemá a na moderovanie v Ringu mu skutočne chýba písomný súhlas. A tak sa len nemo prizerá, ako majiteľ bytu, spolocnost MAC TV, zaradila jeho byt do ponuky istej realitnej kancelárie. Vyzerá to, že Erik sa napokon ocitne tam, kde bol pred súťažou.

Erik Hilár Lakatošovie: Navždy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)
Boli sme záujemcami
Nový Cas prednedávnom do realitky zavolal ako potenciálny klient. O pár dní sme už stáli v Erikovom byte-nebyte. Realitka nás upozornila na to, že ide o byt, v ktorom síce býva známy Erik, ale že s ním nebudú problémy, kedže majitelom bytu je televízia JOJ.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu