Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Spevák Sean Kingston na Slovensku: Hviezdne požiadavky!

Sean Kingston Zobraziť galériu (2)
Sean Kingston

BRATISLAVA/POPRAD - Napísal si pekne dlhý zoznam! Hlavná hviezda hudobného festivalu Kozel Okey Leto 2008 Sean Kingston (18) zaspieva svoje hity už tento piatok na futbalovom štadióne Aquacity v Poprade. Čo všetko chce mať počas vystúpenia k dispozícii?

Vie si zapýtať! Jamajskému spevákovi Seanovi Kingstonovi zabezpečili organizátori hudobného festivalu maximálny luxus. Počas návštevy Slovenska bude ubytovaný v štvorhviezdičkovom hoteli. Vyvážať sa bude na luxusne upravenom automobile. To je však iba zlomok jeho požiadaviek.

Zoznam obsahuje aj nároky na:

- veľké – plne klimatizované šatne so vstupom na pódium, toaletu a sprchu priamo v šatni
- chýbať nesmie okrem CD prehrávača 60 fliaš minerálnej vody, džúsy, energetické nápoje
- vitamíny
- ovocné misy
- kuracie krídla a stehná
- chlieb
- pizza pre dvadsať ľudí
- med
- čaj
- tridsať bielych uterákov
- rôzne druhy dresingov
- zubné pasty a kefky

Čerstvé ovocie a pochutiny tvoria len časť maškŕt, ktoré sa nachádzajú na zozname občerstvenia.

Na festivale vystúpia okrem Seana Kingstona aj slovenskí interpreti ako Desmod, Miro Žbirka, Peter Cmorik, Robo Grigorov, Zuzana Smatanová, Gladiator, Hex či Tomáš Bezdeda.

Kto je Sean Kingston?

Kingston, vlastným menom Kisean Anderson, si svoj pseudonym vybral ako poctu hlavnému mestu Jamajky, kde niekoľko rokov vyrastal. Narodil sa v Miami, keď mal šesť rokov presťahoval sa s rodičmi na Jamajku a ako desaťročný prišiel naspäť do Miami.

Už v tomto veku ho hudba fascinovala. ,,Reggae som počúval odmalička, ale tiež som počúval veľa rapu a motal sa okolo ľudí, ktorí robili hudbu," povedal spevák. Svoje prvé rapové pokusy odštartoval ako osemročný.

S Beautiful Girls slávil Kingston úspechy nielen v Amerike. Pieseň dobyla singlové hitparády aj v Kanade, Chorvátsku, Austrálii či Argentíne. ,,Spievam o tom, aké je to byť zaľúbený do dievčaťa, ktoré pre vás znamená celý svet, ale vy pre ňu nie,“ povedal Kingston. Texty si píše sám.






Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu