Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Výnimočný festival Viva Musica začína už zajtra

V rámci Kultúrneho leta a Hradných slávností 2008 sa v dňoch 24.7. 2008 – 1.8.2008 v Bratislave na Hlavnom námestí a Nádvorí starej radnice uskutoční moderný festival, v ktorom sa predstaví nielen klasická, ale i moderná hudba, jazz, či world music. Srdečne vás pozývame.

9 dní naplnených nezabudnuteľným hudobným zážitkom a 100 medzinárodných umelcov, ktorí sa predstavia v historickom jadre nášho hlavného mesta, by si nemal nikto nechať ujsť.

Festival VIVA MUSICA vznikol v roku 2004 pod vedením Mateja a Caroline Drličkovcov (o.z ORFEO). Už v prvom ročníku festival navštívilo 1 300 divákov. V roku 2006 prijala čestný titul „Múza festivalu“ naša najznámejšia top-modelka Adriana Sklenařiková – Karembeu.

Minulý rok sa festival uskutočnil po prvýkrát ako súčasť najväčšieho festivalu kultúry v meste - Kultúrne leto a Hradné slávnosti Bratislava 2007 a zažil naozaj enormný úspech a mimoriadne bohatú účasť divákov. Stal sa jedným z najobľúbenejších festivalov v programovej ponuke KL a HSB.

Tento rok prichádza opäť s neodolateľnou ponukou, ktorá svojou originalitou a vysokou kvalitou príjemne prekvapí milovníkov klasiky a určite poteší všetkých fanúšikov letného kultúrneho diania v Bratislave.

Program festivalu nájdete na www.vivamusica.sk alebo www.bkis.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu