Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Kaníkovci: Na dovolenke ich zastihlo zemetrasenie!

Zobraziť galériu (2)

Bratislava – Výlet loďou sa mohol zmeniť na drámu! Počas týždňovej dovolenky na štrnásťposchodovej luxusnej lodi zastihlo Ľudovíta Kaníka (42) a jeho manželku Darinku neďaleko miesta ich plavby zemetrasenie. U exministra sme zisťovali, či cítili vyčínanie prírody o sile 6,3 stupňa Richterovej stupnice aj na mori.

Na výletnej lodi si ako jediní slováci vychutnávali pohodu, pokoj, relax a zábavu. Keďže nechali svoje tri ratolesti doma, bezstarostnosť bola o to väčšia.

„Zahral som si tu aj v kasíne, dokonca som aj niečo vyhral,“ priznal so smiechom v hlase politik. Plavili sa niekoľko dní z Talianska smerom na grécke ostrovy a späť.

Jediné, čo mohlo negatívne poznačiť ich výlet, bolo zemetrasenie o sile 6,3 stupňa Richterovej stupnice pri gréckom ostrove Rodos.

Bleskovky zistili, že v tomto čase sa totiž plavil neďaleko spomínaného miesta aj Ľudovít Kaník. Chceli sme preto vedieť vedieť, či aj oni pocítili vyčínanie prírody.

„Keď bolo zemetrasenie na Rodose, plavili sme sa opodiaľ v Egejskom mori. Klamal by som, ak by som povedal, že zrazu sme cítili veľké vlny. Práve naopak, vôbec žiadne príznaky neboli,“ prezradil exminister, ktorý spolu s ostanými cestujúcimi absolvovali aj niekoľko pozemných výletov.

Na jednom z nich vznikla aj táto fotografia, kde zapózoval pri Acropole.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu