Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Marianna, kreslo vedľa teba je prekliate! Kto si naň dnes sadne?

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (3)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA - Náhoda alebo prekliatie? Moderátorskí kolegovia Marianny Ďurianovej (31) to nemajú ľahké. Ich miesto, ako sa zdá, je magnet na nešťastia. Po Ľubomírovi Karáskovi (49), ktorý mal vážnu autonehodu vo februári 2005, zastihla havária aj Rasťa Žitného (31). Bleskovky.sk zistili, kto si vedľa nej sadne dnes večer!

Vážnu autonehodu, pri ktorej takmer prišiel Ľubomír Karásek o život, utrpel moderátor televízie Markíza vo februári 2005. Ten na diaľnici medzi Bratislavou a Trnavou - pri Senci - narazil do betónových zátarás a utrpel vážne zranenia. Na televízne obrazovky sa dodnes nevrátil. Po osemnástich mesiacoch však znova sadol za volant auta a šoféruje. „Spočiatku som mal zo šoférovania obavy, no sám som bol prekvapený, ako rýchlo ma prešli,“ prezradil vtedy pre istý týždenník exmoderátor. Z nehody si nič nepamätá.

Po takmer tri a pol roku mal vážnu dopravnú nehodu aj jeho nástupca Rasťo Žitný. Ten v túto nedeľu havaroval vo svojej audine, keď prešiel v pravotočivej zákrute v Rohožníku pri Malackách do protismeru, kde zrazil dvoch cyklistov. Tragédiu neprežil päťročný chlapček. Jeho otec skončil so zraneniami v nemocnici. Moderátora aj chlapca odvážala z miesta nehody helikoptéra. Žitný sa mal do týchto dní podrobiť minimálne dvom operáciám a stále je údajne v umelom spánku.

A tak sa vynára, otázka či nie je moderátorske miesto vedľa Marianny Ďurianovej naozaj prekliate. Bleskovky.sk jej dali priestor na vyjadrenie k tejto otázke. Nereagovala však na naše telefonáty ani esemesky. Zaujímalo nás, či je poverčivá a či si myslí, že miesto vedľa nej je prekliate. Chceli sme vedieť aj to, či si trúfa večer vysielať.

Ako zvládne dnešné Televízne Noviny?
Dnes večer sa objaví v hlavnom spravodajstve. Zasadne si k nej kolega Jaroslav Zápala (42). „Áno, môžem to potvrdiť,“ povedala pre bleskovky.sk hovorkyňa televízie Markíza Oľga Dúbravská. Športový moderátor si už prácu vo večerných správach vyskúšal s Martinou Šimkovičovou v čase, keď bol Patrik Švajda v Mexiku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu