Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pyco, neblázni! Toto nám nemôžeš urobiť

Martin Zobraziť galériu (6)
Martin "Pyco" Rausch a Adela Banášová moderujú Let´s Dance

BRATISLAVA – Chce seknúť s moderovaním! Martin Pyco Rausch (30) patrí spolu s Adelou Banášovou (27) ku špičke v tomto biznise. O to prekvapivejšie preto vyznievajú jeho slová, v ktorých zvažuje odchod. Čo chce robiť?

Martin "Pyco" Rausch s ukončením druhej série televíznej šou Let´s Dance končí na čas, a možno aj úplne, s televíznym moderovaním. Podľa vlastných slov sa chce venovať divadlu a hudobnej dramaturgii.

"S Let´s Dance sa moja televízna etapa na istý čas končí. Ak vôbec ešte nejaká bude, tak najskôr na začiatku roka,"povedal známy moderátor v rozhovore pre agentúru SITA.

"Považujem sa za hudobného dramaturga, ktorý čerpá zo svojich archívov. Divadlo je momentálne pre mňa méta, kde zužitkujem veci, ktoré som sa za 15 rokov naučil tým, že som rástol s hudbou, ktorú som počúval. Naďalej s ňou chcem pracovať a divadlo je jediná sféra, o ktorej viem, že sa odreagujem."

O návrate k rozhlasu neuvažuje, pretože bol hudobným redaktorom, ktorých podľa neho už dnes v rádiách nechcú.

„Nemajú opodstatnenie, nemajú priestor. V rádiách chcú len moderátorov, najlepšie s nejakou tvárou, ktorá je už zmedializovaná. Ja som takto nikdy nepracoval, vždy som bol redaktor, ktorý popritom niečo odmoderoval. A to je už vyhynutý druh," uviedol Pyco.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu