Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hromadná bozkávačka v Let´s Dance 2... A to všetko kvôli Verešovej!

Adela Banášová a Petr Čadek Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová a Petr Čadek

BRATISLAVA – A je to tu! Tri kolá pred finále sa odviazala nielen moderátorka šou Adela Banášová (27), ale aj celá porota. Bozky lietali na všetky strany. Pre bleskovky.sk Zuzana Fialová (34) prezradila, ako chutila pusa od kata Jána Ďurovčíka (37).

Modelka a bývala Miss Slovensko Andrea Verešová (27) sa už niekoľkokrát v markizáckej tanečnej šou nepredviedla iba výbornými tanečnými kreáciami, ale aj svojimi vášnivými bozkami. Len nedávno jeden taký uštedrila aj svojmu tanečnému kolegovi Petrovi Čadekovi (29).

V ostatnom neďeľňajšom kole chcela moderátorka Adela Banášová strhnúť pozornosť médií od Verešovej tým, že pobozkala na líce Andreinho tanečného partnera. Vtedy však netušila, čo tým rozpúta. Zahanbiť sa totiž nedala ani herečka Zuzana Fialová, ktorá sa na to rozhodla po dohode s Jánom Ďurovčíkom spontánne zareagovať. S najprísnejším porotcom si preto dala vášnivú pusu priamo na pery.

Bleskovky.sk sa jej na základe toho spýtali, ako sa choreograf a scenárista Ďurovčík bozkáva. „Veľmi profesionálne. Odporúčam,“ prezradila šibalsky Fialová, ktorá nezabudla pripomenúť, že aj pán Bednárik s pani Drexlerovou sa bozkávali. „ Za pánom Bednárikom sedel manžel pani Drexlerovej. Zježili sa mu chlpy, keď ich videl. A teraz bude chodiť kanálmi,“ zavtipkovala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu