Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pyco, ideš dobyť Hollywood?

Martin Pyco Rausch Zobraziť galériu (9)
Martin Pyco Rausch

BRATISLAVA – Už zajtra sa môžeme presvedčiť o jeho hereckých kvalitách! Vidieť moderátora Martina Pyca Rauscha(30) spolu s manželkou jedného z najlepších slovenských hercov Jána Krónera(52), Lenkou Košickou nebolo až také ťažké. Bleskovky.sk zistili, kde ich môžete zazrieť aj vy.

Moderátor Martin Pyco Rausch sa spolu s  manželkou Jána Krónera, Lenkou Košickou, objaví už zajtra v markizáckom detektívnom seriáli Mesto tieňov. Obaja totižto prijali ponuku na účinkovanie v poslednej 10. časti seriálu.


Pyco si vo svojom hereckom debute zahral barmana. „Nikdy som nikde nehral, nie som herec a ani sa tak necítim,“ tvrdí moderátor, ktorý, ako sám priznal, mal pred nakrúcaním veľkú trému. „Je to pre mňa nová skúsenosť a bolo to prvýkrát, čo som sa učil text, lebo pri moderovaní skôr improvizujem,“ dodal Pyco.


Lenka Košická, manželka herca Jána Krónera, v seriáli stvárnila ženu, ktorá sa stane obeťou sadistu. „Dobre sa mi hralo. Bolo to také iné. Nebolo to síce veľmi príjemné, keďže ma tam mlátili, a potom som bola celá ofačovaná, ale bola to zaujímavá skúsenosť,“ prezradila pre bleskovky.sk herečka.


Janka Krónera ste v tomto seriáli mohli tiež zazrieť, keď stvárnil jednu z hlavných postáv v 8. časti.. Pani Košickej sme sa spýtali, či ju na účinkovanie presvedčil práve on. „Nie, mal to na svedomí režisér,“ povedala.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu