Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vyhodený Vajda o Let´s Dance 2: Vedel som, kedy vypadnem!

Jozef Vajda s Katarínou Šrumpfovou Zobraziť galériu (9)
Jozef Vajda s Katarínou Šrumpfovou (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Na začiatku šou by to azda nik nečakal! Herec Jozef Vajda (52) spolu s tanečnou partnerkou Katarínou Šrumpfovou (22) skončili ako štvrtý najlepší pár Let´s Dance 2. Vajda pre bleskovky.sk prezradil, že svoj dátum vypadnutia mal poznačený v kalendári.

Herca Jozefa Vajdu lanárila televízia Markíza, už do prvej časti Let´s dance. Vtedy to vraj odmietol kvôli tomu, že bol tanečné drevo. Po takmer dvoch rokoch si to však rozmyslel a ponuku prijal. Ako sa zdá, urobil dobre. Po včerajšom vypadnutí skončil prekvapujúco na vynikajúcom štvrtom mieste.

„Odišli sme so cťou. Ja mám v kalendári napísané, že 15-teho zo šou vypadnem. Práve, keď som začal tancovať, tak odchádzam. Asi pochopili, že som sa to už naučil,“ zažartoval Vajda, ktorý si vraj dátum vypadnutia poznačil po treťom týždni súťaže. Zároveň hneď priznal, že by nechcel zvíťaziť nad hereckou kolegyňou Michaelou Čobejovou: „Ona si to zaslúži viac.“ Sympatický herec sa netajil tým, že mu tanec učaroval. Až natoľko, že sa od septembra chystá spolu s priateľmi chodiť ku svojej tanečnej partnerke na kurzy.

Katka Štumpfová kvôli vypadnutiu vôbec nesmútila. Práve naopak. „Moje pocity sú úplné perfektné. Som rada, že som si mohla zatancovať práve s Jožkom rumbu.“ Katarína ďalej pre bleskovky.sk prezradila, že najskôr chcela tancovať s Rasťom Žitným (31) a potom, keď spoznala Rada Žideka (26), tak s ním. „S Radom by sme však nemohli byť dlho spolu, lebo by sme sa zabili. Sme rovnaké povahy.“ Napriek tomu ho tipuje na celkového víťaza Let´s Dance 2. „Nie je to len o tanci. On je dobrý tanečník aj šoumen,“ dodala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu