Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Let´s Dance 2: Koho nám Verešová predstaví tentokrát?

Andrea Verešová Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová

Zdá sa, že všetci účinkujúci v Let´s Dance 2 už pochopili, že dôležitejšie ako tanečné výkony je robiť šou za každú cenu. Len nech nie je nuda ako pri Rasťovi Žitnom.

Aj čitatelia bleskoviek potvrdili, že nuda a žiadna šou je spoľahlivou cestou von zo súťaže. Najviac hlasujúcich v našej ankete práve nuduuu označilo za dôvod vypadnutia Rasťa Žitného (31) s Veronikou Husárovou (20) v predošlom kole. 

Najbližšiemu súťažnému kolu bude dominovať viedenský valčík, čo nie je práve ideálny podklad pre šaškovanie. Jozef Vajda (52) bude musieť dobre zvážiť, či dá prednosť uznanlivému hodnoteniu poroty alebo pobaveniu divákov, ktorých hlasy ho držia v súťaži. Viedenský valčík je oproti svojmu rodnému bratovi waltzu (anglickému valčíku) o polovicu rýchlejší, tam sa mu bude dupkať ešte ťažšie. 

Michaela Čobejová (38) svojím výrazovo presmutným waltzom rozplakala aj porotcu Jožka Benárika, pri viedenskom valčíku to však nemusí fungovať. Rado Židek (26) to bude mať so svojím hrbatým držaním tela v tomto tanci mimoriadne ťažké, zvlášť keď na fraku si len ťažko vyhrnie golier. 

Andrea Verešová (27) nie je dobrá herečka a tak vsádza radšej na šou úplne iného kalibru. Najprv vášnivý bozk tanečnému partnerovi, potom trapas s frajerom z ranej mladosti v hľadisku. Začína to byť napínavé. Koho nám predstaví tentokrát? 

Aby ste sa na večer mohli zodpovedne pripraviť a tancovať so súťažiacimi, vyhľadali sme pre vás ukážku základného kroku viedenského valčíka. 



A ešte ukážka, ako tancujú viedenský valčík profíci, ktorí nepotrebujú robiť inú ako tanečnú šou. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu