Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Baby Heribanové si užívali dámsku jazdu... a vrteli zadkami

Alena Heribanová a jej dcéra Tamara Zobraziť galériu (6)
Alena Heribanová a jej dcéra Tamara

BRATISLAVA / KRÉTA – Arabská hudba, slnko, pláž a tridsať žien. Moderátorka Alena Heribanová (52) a jej dcéra Tamara (22) sa pred pár dňami vrátili z Kréty, kde sa na chvíľu stali pravými Šeherezádami. Bleskovky.sk prinášajú fotografie z ich dovolenky.

Len pred pár dňami sa moderátorka Alena Heribanová vrátila spolu s dcérou Tamarou z dovolenky. „Zúčastnili sme sa Herial Ladies klubu. Je to priestor pre ženy, ktoré si chcú oddýchnuť, zabaviť sa, ale sa aj dozvedieť niečo nové. Tento rok sa to konalo na Kréte,“ povedala bleskovkám.sk Alena Heribanová.

Tu sa venovali arabským brušným tancom, cvičeniu na pláži, vodnému aerobiku čí výkladu kariet. „Program bol naozaj pestrý, každé ráno sa vstávalo o pol ôsmej, pretože na pláži sme vítali slnko a cvičili 5 tibeťanov, ktorých precvičovala mamina,“ nezabudla pripomenúť Tamara a pokračovala ďalej: „ Hodinu a pol sme točili zadkami pri arabskej hudbe. Samozrejme, že sme boli aj arabsky oblečené. Každá dostala šatku s cingrlátkami, takže sme boli dobrá atrakcia pre iných hostí hotela.“

Tamara nám prezradila aj to, že niektoré ženy priznali, že nikdy nemali lepšiu dovolenku. Konečne sa vraj cítili žensky a nemuseli sa hanbiť, že sa opaľujú hore bez. „Večer sme chodievali do baru, tancovali sme a jednoducho sme si užívali babskú jazdu,“ dodala nadšená Alena Heribanová.

Práve ju sme mohli pred viac ako rokom sledovať v markizáckej šou Bailando, kde predvádzala svoje tanečné umenie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu