Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Karol Kučera: Po rozvode si lieči rany v Turecku

Hneď po rozvode si Karol Kučera odišiel prečistiť hlavu do Turecka. Zobraziť galériu (3)
Hneď po rozvode si Karol Kučera odišiel prečistiť hlavu do Turecka.

BRATISLAVA - Je opäť slobodný! Až druhé rozvodové pojednávanie, ktoré prebehlo minulý piatok, znamenalo pre bývalého úspešného tenistu Karola Kučeru (33) definitívny koniec naťahovačiek o majetok aj dcéru Kristínku (5). Po rozvode dnes už s exmanželkou Katarínou (30) si bývalý tenista odišiel prečistiť hlavu do Turecka.

Jedným z dôvodov rozpadu manželstva bolo, že Kučerovci už dva roky nežijú v spoločnej domácnosti. Jediné, čo dvojicu dodnes spája, je ich dcérka Kristínka (5). Jeden z najlepších tenistov v histórii Slovenska (na prémiách zarobil 150 mil. Sk - 4 520-tisíc eur) sa rozviedol až na druhý pokus minulý piatok. Kristínka zostala v opatere u mamy. Kučera je teraz opäť slobodný a začína novú životnú etapu.

„Som rád, že to máme pomerne rýchlo za sebou a ďakujem aj médiám, že dali nášmu súkromiu počas tohto obdobia pokoj,“ povedal Novému Času Kučera, ktorý je teraz v Turecku, kde hrá exhibične tenis. Dlhoročný reprezentant v Davis Cupe a bývalý šiesty hráč sveta bol s Katarínou ženatý takmer šesť rokov. Katarína už dlhšie žije so svojím novým priateľom - podnikateľom Karolom Szászom. Kučera je momentálne bez priateľky.

Kučerova dcéra Kristínka sa predviedla ako malá modelka na Miss Slovensko 2008.
Karol Kučera: Po rozvode
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu