Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Rozvedené a rozídené celebrity: Budú na Vianoce sami?

Erika Barkolová Zobraziť galériu (5)
Erika Barkolová

BRATISLAVA - Tento rok bol pre niektoré slovenské celebrity z citovej stránky mimoriadne náročný. Ich životy poznačili rozvody či rozchody.

Prichádza však obdobie vianočných sviatkov, ktoré ešte minulý rok trávili so svojimi milovanými partnermi. S kým budú tráviť tie tohtoročné?

Erika Barkolová (30), moderátorka

Tento rok sa pre ňu začal výmenou partnerov. Rozviedla sa a začala žiť s priateľom Radovanom. Aj s tým nedávno prežila krízu, ktorú však prekonali. "Najkrajšie sviatky v roku budem tráviť so svojimi dvoma dcérkami a po prvýkrát aj so svojím priateľom Radkom. A taktiež prvýkrát v novom dome."
Rozvedené a rozídené celebrity:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Nový Čas)

Rasťo Žitný (30), moderátor

Po päťročnom spolužití sa koncom októbra rozviedol so svojou manželkou Katarínou. V súčasnosti sa často objavuje v spoločnosti bývalej miss Veroniky Husárovej. "Vianoce strávim s rodičmi v Trnave. Celé sviatky však s nimi nebudem, keďže aj robím. Na koniec roka by som chcel ísť na nejakú lyžovačku."


Rozvedené a rozídené celebrity:
Zobraziť galériu (5)

Martin Nikodým (36), moderátor

Jeho vyše šesťročné manželstvo s Michaelou sa v máji skončilo rozvodom. Martin nedávno oficiálne predstavil svoju novú priateľku Zuzku. "Keďže som sa tento rok rozviedol, tak budem aj Vianoce tráviť trochu inak, ale určite s ľuďmi, ktorých mám rád."


Rozvedené a rozídené celebrity:
Zobraziť galériu (5)

Karol Kučera (33), tenista

V súčasnosti je pred rozvodovým konaním s manželkou Katarínou, s ktorou už dlhší čas nežije. "Na Vianoce budem so svojimi najbližšími - s dcérou Kristínkou a otcom. Neskôr sa určite stretnem aj so svojimi kamarátmi."


Rozvedené a rozídené celebrity:
Zobraziť galériu (5)

Juraj Bača (30), športovec

Začiatkom leta, v čase, keď sa "namočil" do romantickej šou Vyvolená, sa vraj rozišiel s americkou priateľkou Jeanny. Chvíľu to vyzeralo, že jeho novou láskou bude víťazka Vyvolenej Světlana Šťastná, ale po skončení šou Bača rýchlo odcestoval do USA. "Vianoce strávim tak ako každý rok - v kruhu svojich najbližších v Komárne."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu