Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krutá hra osudu Miss Edity Krešákovej: Má vážne chorú sestričku

Editou Krešáková Zobraziť galériu (12)
Editou Krešáková

BRATISLAVA - Šťastena niekomu nadelí a k iným je zas skúpa. Takto je to aj s úradujúcou Miss Slovensko 2008 Editou Krešákovou (19) a jej mladšou sestričkou. Kým tá prvá je najkrajšou ženou Slovenska, mladšia zo sestier zvádza svoj ťažký životný boj. Editina mladšia sestrička Petronela (11) je totiž od narodenia vážne telesne i mentálne postihnutá.

Rodičia novopečenej Miss Slovensko, manželia Krešákovci, majú v rodine dve slniečka, s ktorými si osud neskutočne zahral. Sympatická gymnazistka Edita Krešáková sa v piatok večer stala najkrajšou ženou Slovenska, ale so svojím šťastím a radosťou sa nemohla naplno podeliť so svojou milovanou mladšou sestričkou, ktorá je od narodenia vážne chorá.

"Petronelka pri pôrode nemala dostatok kyslíka a má tiež vážne problémy s chrbticou. Väčšinou iba leží, nehýbe končatinami a je aj mentálne postihnutá. Ani nehovorí, jediné, čo povie, je jedno slovo, a to mama," smutne priznala Novému Času Editka a dodala: "Ale aj tak ju veľmi ľúbim." Editkin otec je veľmi citlivý muž a nehanbí sa svoje city ukázať i na verejnosti.

Finálový večer súťaže krásy, v ktorom jeho staršia dcéra výrazne dominovala, prežíval veľmi emotívne, dokonca sa nezdržal a rozplakal sa. "On plakal štvrtýkrát v živote. Vtedy, keď som sa narodila ja, keď sa narodila sestra, v roku 2003 pri mojom prvom víťazstve v súťaži Metropolitan Top Model a teraz," prezradila v pondelok v online rozhovore pre Bleskovky šarmantná Editka, ktorá túži ostať bývať na východe spolu so svojou rodinou a o osem rokov mladšou chorou sestričkou.


Edita s milovanou sestričkou Petronelou.

Krutá hra osudu Miss
Zobraziť galériu (12)



Edita so sestričkou Petronelou.

Krutá hra osudu Miss
Zobraziť galériu (12)



Vydraž si šaty víťazky Miss Slovensko Edity Krešákovej >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu