Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Miss Slovensko 2008 Edita Krešáková: Chodím so svojím spolužiakom

Miss Slovensko 2008 Edita Krešáková. Zobraziť galériu (15)
Miss Slovensko 2008 Edita Krešáková.

BRATISLAVA - Slovensko má novú kráľovnú krásy pre rok 2008. V piatok večer sa ňou stala 19-ročná Edita Krešáková zo Sene. Edita Krešáková získala okrem titulu kráľovnej krásy aj titul Miss Internet, Miss Press a Miss Photogenic.

2. vicemiss je Lenka Sýkorová (21) z Bratislavy a 1. vicemiss sa stala Kristína Vlková (22) z Trenčianskej Turnej. Titul Miss Sympatia si odniesla Lucia Gažová (18) z Trnavy.

Okrem 12 najatraktívnejších dievčat Slovenska sa o príjemnú atmosféru v priestoroch Sibamac arény v bratislavskom NTC postarali Peter Cmorik, Marcel Palonder, Marcel Berky, Michal Chrenko, Martin Konrád, Tomáš Krak, Robo Šimko, Otakar Klein, Team, Gipsy.cz a tanečná skupina Old School Brothers.

Moderátormi priameho prenosu boli Maroš Kramár, Jozef Vajda, Roman Juraško, Peter Varinský a Milan Lasica. Porota bola zostavená z partnerských dvojíc mediálne známych osobností a to Hany Gregorovej a Radka Brzobohatého, Zdeny Studenkovej a Branislava Kostku, Zlatici Puškárovej a Patrika Švajdu. Predsedníčkou poroty bola riaditeľka súťaže Lucia Hablovičová.






Edita Krešáková sa do boja o prestížnu korunku krásy príliš nehrnula, keďže jej život v súčasnosti vypĺňa modeling. Rozhodujúci podiel na tom, že sa 19-ročná gymnazistka nakoniec do súťaže prihlásila, má jej mama, ktorá Editu presvedčila, aby o tento titul v 13. ročníku Miss Slovensko zabojovala. Pre rodáčku zo Sene ale nebola účasť na Miss Slovensko jej prvým predstavením v takejto súťaži. V roku 2003 totiž vyhrala ešte ako ôsmačka na základnej škole súťaž Metropolitan Top Model.

Vo svete modelingu je pre Krešákovú vzorom Adriana Sklenaříková. „Mala som možnosť osobne spoznať aj Petru Němcová, ktorá má spolu s Adrianou oslovila najviac,“ povedala pre agentúru SITA 181-centimetrová najvyššia finalistka a teraz už aj víťazka aktuálneho ročníka súťaže. Milovníčka zimných športov a bývalá aktívna hádzanárka a volejbalistka má v roku 2008 okrem absolvovania Miss Slovensko aj iné plány.

„Po finálovom večere ma čaká ústna maturita a po nej prijímačky na vysokú školu,“ prezradila finalistka, ktorá sa narodila v znamení Rýb. Na školu ale Krešákovej počas prípravy na finále Miss nezostávalo veľa času a spoločnosť v hotelových izbách jej preto počas sústredení robili aj učebnice.


Edita Krešáková pozdravila čitateľov Bleskoviek:





Miss Slovensko 2008 Edita Krešáková bola online na Bleskovkách!

Rozhovor

10:23:50 - otázka od: alica uz ti niekto povedal ze vyzeras ako denis richards? inak gratulujem:) Áno to počúvam stále:) a ďakujem:)

10:25:08 - otázka od: Laura ahoj..predpokladam ze vsetci sa ta budu vypytovat ako sa citis ako miss takze ja sa ta opytam nieco vsednejsie...napr: z coho budes maturovat? Maturovať budem zo slovenčiny, angličtiny, matematiky a náuky o spoločnosti:)

10:25:08 - otázka od: luckinka ahoj,som velmi rada ze si vyhrala,urcite chces velmi pracovat z modelingom..,,tak ti drzim palce a nech sa ti dari Ďakujem... pomaly šesť rokov som už v modelingu, tak dúfam, že ma to ešte ďalej posunie.

10:28:57 - otázka od: luella Ahoj Edita, gratulujem Ti k velkému uspechu! Som na Teba hrda o to viac, ze som tiez vychodniarka z KE-okresu : ) Musim sa priznat, ze trocha sa aj v Tebe vidim : ) Sice mam takmer o 3 rocky viac ako ty, ale vela ludi ma stihlo upozornit, ze sme si vyzorovo velmi podobne. Mne vsak chyba odvaha : ) Neobavas sa, ze sa po takomto uspechu preriedia rady tvojich priatelov, kamaratov, znamych a ze v mnohych pripadoch zvitazi zavist? Prajem Ti prijemne kralovanie! Zasluzila si si korunku opravnene : ) PS: Konecne nezvitazili velke prsia, ale nezna zenska krasa, sarm, vznesenost a inteligencia. KONECNE! Veľmi pekne ďakujem a keď sa preriedi okruh kamarátov, tak aspoň zistím, že ktorí sú tí praví kamaráti.

10:28:57 - otázka od: Katka zo Sene Som hrozne rada, ze si to vyhrala prave Ty a drzim ti neskutocne prsty, aby sa ti darilo a aby si bola spokojna a stastna z toho co robis ! ! ! papa Ďakujem, rodáčka:)

10:28:57 - otázka od: Palo Kedy si začala s modelingom, ako si udržiavaš postavu? Ďakujem za odpoveď. S modelingom som začala v trinástich a viac menej som sa sústredila na zeleninu, ovocie, ryžu a kuracie biele mäso a k tomu 200 brušákov a 100 drepov denne a kilometre, kilometre behu:)

10:38:09 - otázka od: zuzu Ahoj Edita, nefandila som ti , ale už som celkom rada, že si vyhrala..lebo nebola tam z vás žiadna nejaká extra, aj ked som hlasovala za č.8. Chcem sa spýtat, či si pocítila aj závist zo strany finalistiek a neprajnosť..inak, držím palce a nezpyšní :) Áno, závisť som pocítila, ale nechcela by som to rozoberať:)

10:38:09 - otázka od: Lucka Ahoj Editka, blahoželám k víťazstvu. Čo ťa čaká v najbližších dňoch? Už som mala nabitý víkend, rôzne rozhovory a už by som bola rada, keby som sa dostala aj do školy:)

10:38:09 - otázka od: mariana ahoj...blahoželám k titulu Miss:-) zaujímalo by ma, aké boli reakcie ostatných dievčat bezprostredne po vyhlásení výsledkov (finalistke číslo 7 pekne skysol úsmev, keď vyhlásili, že nepostupuje)...držím palce pri maturite:-) Nebola som v zákulisí, keď ma vyhlásili, mala som problém dostať sa k rodičom.. ale čo som počula, tak 90% dievčat plakalo:)

10:42:35 - otázka od: makyta Ahoj Edita ako sa citis ako nova Miss 2008? Tesis sa na vsetky povinnosti s tym spojene? Drzim palce. Lucia Teším sa, už som mala nejaké možnosti sa s tým zoznámiť a úprimne sa teším:)

10:42:35 - otázka od: Bass Ahoj Editka! Je super ze si vyhrala lebo nie kazdy rocnik vyhra ta najkrajsia z 12tky:) Videla som na nete to ho tvojho fesaka kde ste sa spoznali?? On je môj spolužiak:)

10:42:35 - otázka od: Lukas Aké sú tvoje pocity po tom čo si sa stala MISS Slovensko 2008? Uvedomuješ si že si sa stala najkrajšou Slovenkou? Je to dosť relatívne, lebo sa vyberalo len z dievčat , ktoré sa prihlásili na kasting. Ale z prihlásených dievčat ma to veľmi teší.:)

10:42:35 - otázka od: Substance242 Xbox 360 alebo PS3? Nintendo:)

10:42:35 - otázka od: Lenka Ahoj Editka, si veľmi sympatická. Aký si mala ty typ na víťazku?Ď. Ja som tipovala sedmičku Veroniku Matalovú:)

10:48:11 - otázka od: Karolína Máš taký pocit , že boli niektoré finalistky lepšie? To je diskutabilné:)

10:48:11 - otázka od: Rock nebudes to mat na nervy cestovat kazdu chvilu z kosic do bratislavy? nemyslis ze nakoniec ostanes v BA? Je to moja povinnosť, pohybovať sa medzi Košicami a Bratislavou, budem sa snažiť tak, aby ma to neotravovalo:)

10:48:11 - otázka od: Alžbeta Editka,srdečne blahoželám k víťazstvu.Bola si mojou favoritkou hned,ako som uvidela fotografie finalistiek.Si skutočne veľmi pekná.Želám veľa úspechov.A jedna rada:Nedaj si zamotať hlavu slávou,buď vždy taká,aká si teraz. Ďakujem, budem sa snažiť nesklamať:)

10:48:11 - otázka od: pepi máš priateľa? inak nemal som žiadnu favoritku..tohtoročná miss opat nebola nič moc, čo sa báb týka..ale gratulujem! Ďakujem, teší ma to:)

10:48:11 - otázka od: Lucia Ahoj Editka..si velmi krasna, drzala som ti palce. Mozem sa ta spytat, ci mas vlasy prirodzene alebo farbene?mas krasnu farbu.Kolko si musela schudnut pred sutazou a kolko teraz vazis? Mám farbené vlasy. Chudla som dosť, teraz mám asi 61 kíl:)

10:48:11 - otázka od: Katka zo Sene A kedy sa prides ukazat domov? Chcela som sa vrátiť dnes, povinnosti nedovoľujú, ale zajtra snáď už budem v Seni:)

10:48:11 - otázka od: anetka tvoj ocko sa na sutazi drzal statocne sme si vsimli. To treba tolerovať, on plakal štvrtýkrát v živote:) Vtedy keď som sa narodila, keď sa narodila sestra, v roku 2003 pri mojom prvom víťaztsve v súťaži Metropolitan Top Model a teraz:)

10:56:46 - otázka od: Roman Ahoj :) Gratulujem k vitazstvu.... Mas nejaky oblubeny podnik v Kosiciach kam chodis ? Zvykla som chodiť do Jazz-u. Ďakujem:)

10:56:46 - otázka od: Jarka cauko Luci. tento rok som konecne po dlhej dobe maximalne spokojna s vysledkom na prvom mieste, lepsie to ani dopadnut nemohlo. pocas prenosu som si vsimala aj tvojich rodicov,ktori boli dost casto v zabere,sledovala som,na koho sa viac podobas,po kom si taka krasna. vsimla som si,ze ocko plakal a prezival to viac nez mamka. preto moja otazka znie: si aj ty taka citliva a lahko sa rozplaces? prajem ti vsetko len to najlepsie a uspesne ukoncenie skoly. tvoja fanusicka Jarka z Kosic Ja som veľmi citlivá, dokáže ma rozplakať aj maličkosť:)

10:56:46 - otázka od: Loudres Ahoj,blahozelam ti k vyhre.V ktorych krajinach si ako modelka pracovala a kde sa ti pacilo najviac? Ktora bola tvoja materska agentura?Dakujem Najviac sa mi páčilo v Malajzii a v Barcelone.. okrem toho som bola v Taliansku, Nemecku, Rakúsku a tak:)

10:56:46 - otázka od: Luky Ahoj, budeš jazdit na aute ktoré si vyhrala alebo ti ho rodicia zabalia??? Otec mi povedal, že keď vyhrám auto, tak si ho môžem nechať. Tak dúfam, že slovo dodrží:)

10:58:32 - otázka od: sinnovea Ahoj, tiez gratulujem ku korunke. Bola si jednou z mojich favoritiek. Verila si v kutiku duse, ze vyhras prave ty? Tajne som dúfala, ale nemyslela som si, že to budem práve ja:)

11:01:17 - otázka od: Matúš Gratulujem Ti k vitazstvu !!! Vidno, ze na vychode su najkrajsie zeny ;) _ btw : BUDES MAT V KOSICIACH NEJAKU AKCIU v najblizsom obdobi, pls ?!? Prijemny den prajem ;) To sa ešte uvdií:)

11:01:17 - otázka od: michaela ahoj, gratulujeme k titulu. Inak bolo mile ako si sa snazila nerozplakat:). vela stastia. Snažila som sa vydržať a nevyšlo to:) Ďakujem Vám všetkým za otázky, i za hlasy a dúfam, že sa takto ešte stretneme.... paaa. Edita:)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu