Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Jennifer Lopez chce za krstného otca Toma Cruise

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (30)
Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Herečka Jennifer Lopez nepriamo potvrdila, že je stúpenkyňou scientológie rovnako ako jej otec. S manželom Marcom Anthonym sa totiž rozhodli, že pozvú ku krstinám svojich dvojčiat Emme a Maxa najznámejšieho amerického scientológa Toma Cruisa. Ten sa tak stane krstným otcom detí. Jennifer však oficiálne odmieta, že by išlo o obrad kontroverznej sekty.

„Tom je nadšený. Marc si nebol istý, či je to dobrý nápad, mať za krstného otca svojich detí scientológa, obzvlášť keď on a Jennifer sú obaja katolíci. Ale nakoniec ho Jennifer presvedčila, aby súhlasil,“ tvrdil zdroj blízky Lopez britskému Daily Mail.

Tom Cruise, aktívny člen bizarného sci-fi kultu, sa rozhodol úlohu krstného otca prijať a nakúpil údajne veľa darčekov. Za 200-tisíc dolárov (4 milióny Sk, 130-tisíc €) zaobstaral luxusné oblečenie svetoznámych návrhárov práve na krstiny, do detskej izbičky zohnal akvárium s rybičkami a taktiež kompletnú sadu rozprávok na DVD od spoločnosti Disney.

Jennifer sama kúpila svojim deťom dvoch poníkov, diamantmi posiate hrkálky, luxusné perinky z egyptskej bavlny či dupačky svetových návrhárov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu