Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Jennifer ukázala dvojičky!

Jennifer ukázala svojich drobčekov! Zobraziť galériu (31)
Jennifer ukázala svojich drobčekov! (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký magazín People dnes na svojej titulnej strane zoznámil svet s momentálne asi najsledovanejšími dvojičkami - Maxom a Emmou, maličkými "batôžkami" ich mamy Jennifer Lopez.

Už počas jej tehotenstva sa dlhšie špekulovalo o tom, ktorý americký denník či magazín chce ako prvý vydať rozhovor a exkluzívne zábery bábätiek po pôrode. Napokon sa ním stal magazín People. "Čitatelia musia vedieť, že pokiaľ existuje nejaká významná fotka, dieťa, svadba alebo dôležitá životná udalosť, magazín People je tým, kde tieto obrázky vždy nájdu. Táto pozícia musí byť neustále posilňovaná. Existuje biznis s krátkodobým výhľadom a existuje biznis tiež s dlhodobým výhľadom,“ vyjadril sa šéfredaktor magazínu People Larry Hackett.

Jennifer Lopez a jej manžel Marc Anthony sa stali rodičmi 22. februára v nemocnici pri New Yorku. Ako prvá prišla na svet 2400 gramov vážiaca Emme, o 15 minút neskôr ju nasledoval Max, ktorý vážil 2700 gramov. Dvojičky sú prvými potomkami tejto 38-ročnej speváčky a herečky. Jej snaha otehotnieť zapĺňala stránky bulvárnych médií niekoľko posledných rokov. Anthony, 39-ročný spevák salsy, má dcéru a dvoch synov z dvoch predchádzajúcich vzťahov.

Speváčka dlho nepotvrdila tehotenstvo, hoci ho médiá už dlho "prepierali". Urobila to až začiatkom novembra minulého roku, keď radostnú správu oznámila divákom v Miami počas svojho spoločného koncertného turné s manželom.

Šťastná dvojnásobná mamička Jennifer a jej bábätká Max a Emme
Jennifer ukázala dvojičky!
Zobraziť galériu (31)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu