Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Berkyová hľadá sponzora!

Vierka Berkyová Zobraziť galériu (2)
Vierka Berkyová (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Bude cédečko, alebo nebude?! Stále nie je jasné, či sa víťazke tretej série SuperStar Vierke Berkyovej (17) podarí urobiť debutový album aj bez podpory vydavateľstva Sony BMG. To s ňou pred niekoľkými týždňami rozviazalo zmluvu. Medzitým sa síce našlo pár ľudí, ktorí by chceli mladej speváčke pomôcť, ale všetko môže stroskotať na financiách...

Ak chce mať Vierka Berkyová cédečko, zostávajú jej dve možnosti - nájsť nového vydavateľa, alebo si zohnať peniaze od sponzorov a zaplatiť si jeho výrobu. "Doteraz sme jej urobili podklady k dvom pesničkám. Ďalšie veci sa zatiaľ neriešia. Momentálne čakáme, či sa pre Vierku podarí zohnať sponzorov a ak sa vyriešia finančné záležitosti, tak sa zavrieme do štúdia a budeme na albume pracovať ďalej," prezradil speváčkin producent Milo Suchomel (32).

Ten Vierku spoznal pred štyrmi rokmi na džezovom koncerte v Lučenci a po SuperStar sa rozhodol, že jej pomôže s nejakými pesničkami. Tri mesiace, ktoré mala Berkyová na prípravu debutového cédečka, neboli podľa Suchomela dosť na to, aby si Vierka našla vhodné skladby. "Máme výhodu v tom, že nás netlačí čas, ale tiež vieme, že album nemôžeme urobiť príliš neskoro, aby neupadla do zabudnutia," tvrdí Berkyovej producent, ktorý spolupracoval aj na hudobných projektoch speváka Róberta Opatovského či herca Maroša Kramára.


Berkyová hľadá sponzora!
Zobraziť galériu (2)

Ako to vidí teta Márgit

Keď Vierka nemá financie na album, nech príde k nám do Veľkého Medera. My kultúru podporujeme. Ona nám pomóže okopávať kápustu a zemáky a ja osobne jej dám veľa peňazí. Možno aj dvesto korún.


VIDEO: Deň živlov v Novom Čase - Teraz tu šéfujeme my! >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu