Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prečo prišla Berkyová o zmluvu na album? Bola nespoľahlivá!

Vierka Berkyová svojím nezodpovedným prístupom zahodila veľkú šancu, aby sa stala novou speváckou hviezdou. Zobraziť galériu (2)
Vierka Berkyová svojím nezodpovedným prístupom zahodila veľkú šancu, aby sa stala novou speváckou hviezdou. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Totálne si pokazila renomé! Víťazka tretej série SuperStar Viera Berkyová (17), ktorá pred niekoľkými dňami prišla o zmluvu na album, si tým poriadne zavarila nielen v hudobnej brandži, ale aj v televízii Markíza, ktorá jej pomohla otvoriť dvere do sveta šoubiznisu.

Ak nahrá album, bude to malý zázrak! Zhodujú sa ľudia, ktorí s Vierkou Berkyovou prišli do kontaktu pri príprave a nahrávaní jej debutového cédečka. „Štyrikrát zmenila producenta albumu i okruh autorov, ktorí jej mali robiť pesničky, a neustále bola s niekým a s niečím nespokojná,“ prezradil Novému Času jeden z hudobníkov, ktorý na albume spolupracoval. Mladá speváčka nedodržiavala dohodnuté nahrávacie termíny, a tak s ňou vydavateľstvo Sony BMG muselo rozviazať zmluvu.

„Párkrát prišla do štúdia zachrípnutá, keďže večer predtým niekde spievala, a jedného dňa bez vysvetlenia od nás odišla a už sa nikdy nevrátila,“ povedal Peter Graus z producentského tímu Creative Music House, ktorý urobil albumy aj Bezdedovi, Zdenke Prednej, Tine, Mishe či Zuzane Smatanovej. Zdá sa však, že víťazka tretej SuperStar sa medzi týchto úspešných interpretov nezaradí. Ukázala sa totiž ako veľmi nespoľahlivá. „Nie je veľmi reálne, že sa niekomu podarí s ňou album nahrať,“ dodáva Graus.

Problém bol, že pre jej otca a manažéra Eduarda Berkyho sa prioritou stalo to, aby čo najviac vystupovala na akciách a zarábala peniaze. Fakt, že v plánovanom termíne Vierka nedokončila cédečko, môže negatívne ovplyvniť jej kariéru. „Pôvodne sme chceli, aby so svojimi novými pesničkami v apríli vystúpila na finále Miss Slovensko, ale keďže nemala nič hotové a o karaoke nebol záujem, tak sme ju museli z programu stiahnuť,“ tvrdí Gabriela Drobová z Markízy, ktorá mala na starosti projekt SuperStar, a preto bola veľmi sklamaná, že Berkyová o zmluvu s vydavateľom prišla: „Je mi to ľúto, ale bohužiaľ s tým neviem nič urobiť.“ Vedenie televízie sa k vzniknutej situácii nechcelo vyjadriť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu