Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Berkyovej zrušili album!

Tretia SuperStar Viera Berkyová bude zároveň prvá, ktorej album nevyjde do troch mesiacov od skončenia speváckej šou. Zobraziť galériu (20)
Tretia SuperStar Viera Berkyová bude zároveň prvá, ktorej album nevyjde do troch mesiacov od skončenia speváckej šou. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Toto nikto nečakal! Vierka Berkyová (17) má veľké problémy. Hudobné vydavateľstvo Sony BMG s ňou totiž rozviazalo zmluvu na vydanie jej sólového albumu! Prvýkrát v krátkej histórii projektu Slovensko hľadá SuperStar reálne hrozí, že víťazka šou cédečko nevydá.

Berkyovej kariéra je v ohrození! Po víťazstve v speváckej súťaži dostala možnosť nahrať sólový album, ktorý sa mal na trhu objaviť už v apríli. S najväčšou pravdepodobnosťou sa tak nestane. Pred niekoľkými dňami totiž bola zrušená zmluva medzi ňou a hudobným vydavateľstvom Sony BMG, ktoré garantuje vydanie debutového cédečka víťazovi SuperStar, a to do troch mesiacov od skončenia šou.

Rovnako to bolo aj u víťazov predchádzajúcich ročníkov Katky Koščovej a Petra Cmorika. Informáciu o zrušení zmluvy potvrdila aj šéfka slovenskej pobočky spomínaného vydavateľstva Lenka Slaná: „Na základe vzájomnej dohody s rodičmi - zákonnými zástupcami speváčky Vierky Berkyovej - sme rozviazali zmluvu na nahrávanie jej albumu.“ K dôvodom sa však odmietla vyjadriť.

Neoficiálnou príčinou malo byť to, že tretia slovenská SuperStar nedodržiavala dohodnuté nahrávacie termíny, čo nepopiera ani samotná Vierka: „Nemohla som sa venovať len nahrávaniu albumu, pretože som mala veľa všelijakých akcií a navyše som medzitým ešte aj ochorela.“ Jej otec a zároveň manažér Eduard Berky si nemyslí, že zrušenie zmluvy s vydavateľstvom bolo zlým krokom a tvrdí: „Album sa tvorí. Akurát treba trochu viac času, aby sa dokončil, ale určite bude.“

Škoda len, že si ľudia okolo Vierky Berkyovej skôr neuvedomili, že bez zázemia silného hudobného vydavateľstva bude jej cesta k cédečku aj sláve omnoho ťažšia a komplikovanejšia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu