Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Katie Holmes: Na nákupy do Paríža súkromným lietadlom!

Katie Holmes Zobraziť galériu (17)
Katie Holmes (Zdroj: SITA)

PARÍŽ – Herečka Katie Holmes si vie luxus a prepych skutočne vychutnať. Na nákupy šiat si kedykoľvek zaletí do Paríža. Využíva na to súkromné lietadlo svojho manžela Toma Cruisa.

Jedna cesta tam a späť stojí približne na 200-tisíc dolárov, v prepočte teda 4,5 milióna slovenských korún (1,3 milióna €).

Podľa britského denníka The Sun, Katie takto vyhadzuje peniaze minimálne raz do mesiaca, aby jej neunikli žiadne horúce novinky z parížskych butikov. Kým nepoznala Cruisa, bola skôr škaredým káčatkom s nie príliš dobrým vkusom. Teraz je z nej najštýlovejšia manželka a matka.

Svojím správaním a vystupovaním pripomína Stepfordskú paničku. Pokiaľ by bola skutočne umelým produktom „inžinierov“, nemohol by sa nikto diviť. Jej manžel, kontroverzný scientológ, sa totiž v poslednom čase prezentuje prinajmenšom škandalózne.

Bez ohľadu na míňanie peňazí je Katie tŕňom v oku jej kolegov. Pokiaľ cestuje sama s dcérou Suri obrovským lietadlom, spáli za jediný výlet toľko kyslíka, koľko vydýcha niekoľko stoviek ľudí za celý život.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu