Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Tom Cruise: Míňa ako blázon, hrozí mu bankrot

Tom Cruise s manželkou Katie Holmes. Zobraziť galériu (19)
Tom Cruise s manželkou Katie Holmes. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Tom Cruise je zvyknutý na život na veľmi vysokej nohe. Lenže teraz to vyzerá, že jeho výdaje pomaly dobiehajú príjmy a známemu hollywoodskemu hercovi tak hrozí bankrot.

Najviac peňazí "zhltnú" jeho štyri lietadla. Iba za palivo utratil minulý rok v prepočte asi dvadsať miliónov korún. Na bezhlavé utrácanie ho stále častejšie upozorňujú už aj jeho finanční poradcovia. Tom si ale nedá povedať. Hoci sa majetok hviezdy filmu Top Gun odhaduje na štvrť miliardy dolárov, nejde predsa iba o bezodný pohár. Obzvlášť u niekoho, kto s takou veľkou radosťou a veľkorysosťou rozhadzuje peniaze, kde sa dá.

„Tom má naozaj veľa peňazí, ale zároveň nemá problém ich veľa utratiť. Cíti sa tak silnejší a mocnejší. Chváli sa niekoľkými porsche, domami, lietadlami i motorkami,“ povedal novinárom Tomov blízky priateľ.

Tom si nevidí do vrecka predovšetkým v okamihu, keď vyrazí na nákupy so svojou manželkou Katie Holmesovou a dcérkou Suri. „Keď idú Tom a Katie von, ľudia z jeho ochranky sú vyzbrojeni množstvom šekov na sto dolárov, ktoré rozdávajú všetkým, ktorí im nejakým spôsobom pomohli, napríklad iba pri podržaní dverí. Tom v tomto prípade rozhodne nie je lakomec. Rozdáva rád,“ pokračuje hercov kamarát.

Popri utrácaní za drahé jedlá a vymetanie luxusných obchodov s Katie a dcérkou Suri zhltnú obrovské množstvo Tomových peňazí jeho štyri lietadlá.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu