Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Vyčerpaná Ráková: S Panelákom chce skončiť

Viki z tváre zmizol jej povestný úsmev.
Viki z tváre zmizol jej povestný úsmev. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Takto si to asi nepredstavovala! Po mesiaci nakrúcania jojkárskeho seriálu Panelák je herečka Viki Ráková (26) totálne na dne. Na pľaci denne strávi trinásť hodín a podľa informácií Nového Času melie z posledného.

Bývalá predstaviteľka seriálu Susedia dokonca uvažuje o tom, že nakrúcanie jojkárskeho seriálu úplne vzdá.

Ráno o siedmej začína, večer o ôsmej končí. A tak je to každý deň už celý mesiac. Podľa zdroja z herečkinho okolia je Ráková už úplne vyčerpaná. A evidentne sa tým ani netají. „Je to veľmi náročné aj psychicky, aj fyzicky,“ priznala Novému Času. Herečku navyše ničí skutočnosť, že za celý čas si nezahrala žiadnu komickú scénu. „Je to úplne iné ako v Susedoch, tam sme boli dobrá partia a veľa sme sa nasmiali. V Paneláku som mala zatiaľ samé smutné scény,“ netají.

Rola, od ktorej si Viki aj ostatní toľko sľubovali, je pre ňu nakoniec po všetkých stránkach mimoriadne náročná. A to až tak, že herečka po mesiaci nakrúcania začína uvažovať nad odchodom. „Nemám čas na nikoho a na nič. Keď prídem domov, stihnem hodiť veci do práčky a to je všetko,“ hovorí.

O tom, že herečka je skutočne na smrť unavená, svedčia aj fotografie, ktoré sa podarili nafotiť Novému Času. Počas prestávky medzi nakrúcaním si totiž Viki odskočila do bufetu na bratislavskej Kolibe. Živá a večne usmiata Viki je však zrejme minulosťou. Pôsobila skormútene, na tvári jej chýbal povestný úsmev a hlavu skláňala nad scenárom. O jej zajačích úmysloch počul už dokonca aj samotný režisér Paneláka Andy Kraus: „Áno, počul som o tom. Pevne verím, že Viki si to nakoniec rozmyslí a neodíde.“

Viki si však celú situáciu rozmenila na drobné. Veľmi dobre vie, že v porovnaní s markizáckymi Susedmi v Paneláku skutočne drie ako o život. „Tam sme nakrúcali len štyri dni do mesiaca, teraz musím byť na pľaci každý deň od siedmej rána do ôsmej večera. Je toho na mňa dosť,“ analyzuje. Či sa nakoniec rozhodne ostať, alebo to vzdá, sa uvidí. Isté však je, že v pondelkovej premiére Paneláka chýbať nebude. A tvorcovia dúfajú, že ani v ďalších častiach.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu