Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Andy Kraus: S Panelákom aj na lyžovačke

Pezinok: Sobota 12.1. 2008, 15.47 hod. - Po týždňovej dovolenke sa Krausovci vrátili oddýchnutí.
Pezinok: Sobota 12.1. 2008, 15.47 hod. - Po týždňovej dovolenke sa Krausovci vrátili oddýchnutí. (Zdroj: Nový Čas)

PEZINOK – Po návale práce, ktorú Andymu Krausovi (40) spôsobuje jojkársky seriál Panelák, mu minulotýždňová lyžovačka v Rakúsku padla viac ako vhod.

Aj keď takýto relax podľa vlastných slov už dávno nezažil, prípravou scenára sa zaoberal aj v nádhernom prostredí mestečka Windischgarsten. A v sobotu zbalil celú rodinku na cestu domov, aby na bratislavskej Kolibe stihol prvú klapku nového projektu.

Krausovci spolu s deťmi Borisom (5) a Zojou (2) trávili celý týždeň v rakúskych kopcoch 300 km od Bratislavy. V mestečku Windischgarsten pritom boli už po piaty raz.

"Na letnú aj zimnú dovolenku chodíme už niekoľko rokov na to isté miesto," povedal Kraus pre Nový Čas. Zabávač sa priznal, že nové lyže si otestoval po prvýkrát práve na rakúskych kopcoch. Netajil ani to, že jeho manželka lyžuje oveľa lepšie ako on a dokonca to bola práve ona, kto ho pred siedmimi rokmi opäť zasvätil do tohto zimného športu. Napriek množstvu práce si Kraus s najbližšími užil aj tohtoročnú dovolenku: "Dopoludnia sme chodili na svah, popoludní sme sa kúpali v bazéne. Moje telo zažilo doslova šok, pravidelne som spal, jedol a hýbal sa viac ako polhodinu denne."

Na minulotýždňovú lyžovačku si však zabávač tentoraz zbalil aj prácu. A kým deti oddychovali, on sa hodinu denne venoval príprave scenára seriálu Panelák. Už v nedeľu večer sa Kraus opäť zatvoril do kancelárie na bratislavskej Kolibe a dával na papier nové nápady. A nepochybne bude dohliadať aj na dnešnú, prvú oficiálnu klapku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu