Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Natalie Portman neverí na manželstvo

Natalie Portman Zobraziť galériu (11)
Natalie Portman

LONDÝN - Herečka Natalie Portman odmietla, že sa v budúcnosti vydá. Hviezda filmu Goyove prízraky totiž odmieta pristúpiť na politickú hru štátu a potvrdiť pred ním vernosť jednému mužovi.

K tomu vraj kráska nepotrebuje žiadne papiere, pretože monogamný vzťah si je schopná ustrážiť aj sama. V rozhovore pre magazín W k tomu Natalie, ktorá už chodila s hercami Zachom Braffom či Gaelom Garcíom Bernalom a spevákom Mobym, povedala: "Verím na monogamiu. Ale neverím na manželstvo. Nenávidím na tom ten legálny aspekt. Čo má s tým spoločné štát? Prečo tvoria zákony, podľa ktorých môže môj priateľ zostať v Spojených štátoch, keď je cudzincom alebo používať moje zdravotné poistenie, pretože som heterosexuálna, ale keď je človek gay, nemá na to právo?“

Podobný názor zdieľa i jej kolegyňa Scarlett Johanson, s ktorou teraz hrá v novom filme Kráľova priazeň. „Bola som bitá za to, keď som vyhlásila, že neverím na to, že sú ľudia od prírody monogamní. Odpoveď na to bola: Pozrite sa na tú cudzoložnicu! Nemyslela som ale, že nepraktikujú monogamiu vo svojom vlastnom živote, samozrejme, že ju praktikujú! Nemienim žiť v žiadnom takomto vzťahu. Pamätám si na inú príležitosť, kedy som povedala, že sa nechávam testovať na AIDS dvakrát ročne, a to opäť vyústilo v to, že som promiskuitná. Ale bola som v tej dobe nezadaná a myslím, že je veľmi dôležité sa testovať!" Vysvetľovala časopisu W 23-ročná Scarlett.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu