Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Doherty: Bude otcom?

Pete Doherty sa nevie postarať sám o seba. Ako sa bude starať o dieťa? Zobraziť galériu (2)
Pete Doherty sa nevie postarať sám o seba. Ako sa bude starať o dieťa? (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN – Drogovo závislý rocker si zarobil na ďalší problém. Istá britská babenka, ktorú Pete Doherty (28) pripravil o panenstvo, tvrdí, že čaká jeho dieťa. Petova životná láska Kate Moss, známa aj ako Kokaínová Kate, sa zatiaľ ničí na nekonečných drogových večierkoch.

Laura McLaughlin (20), ktorá je teraz v treťom mesiaci tehotenstva, je pevne presvedčená, že dieťa patrí Petovi. "Bola som panna, keď som ho stretla a mali sme sex," povedala pre britský týždenník News of the World. "Pete už o tom vie. Povedala som mu, že som tehotná, hneď, ako som sa to dozvedela krátko po Vianociach. Sme však v kontakte iba cez telefón," dodáva so smútkom v očiach Laura. Napriek tomu na Peta nedá dopustiť.

"Bol ku mne veľmi nežný. Nevedel, že som panna a ja som mu to nepovedala. Myslím, že si len myslel, že som neskúsená, čo ho veľmi priťahovalo," spomína na svojho prvého milenca. Pri milovaní sa im vraj pretrhol kondóm. "Pokračovali sme v sexe aj napriek tomu, pretože to bol posledný kondóm, ktorý sme mali," rozpráva Laura o osudnej nehode. "Ale náš spoločný víkend nebol len o sexe. V objatí sme si pozreli Hriešny tanec a mali sme viacero vážnych rozhovorov. Pete mi dával pocit, že je môj priateľ," dodáva Laura. Teraz sa však spevák správa úplne inak, tvrdí, že nemá ani potuchy, kto je to dievča. Pravdu bude musieť zrejme dokázať až test DNA.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu