Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Doherty sa pokúsil o samovraždu

Pete Doherty Zobraziť galériu (19)
Pete Doherty (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Život Peta Dohertyho (28) je v troskách. A to nielen kvôli drogám a alkoholu, ale aj kvôli stratenej láske Kate Moss.

Britská supermodelka si našla novú známosť, hudobníka Jamieho Hinceho, čo Doherty nezvládol. Zronený spevák sa pokúsil o samovraždu a predávkoval sa liekmi a alkoholom. Mal však šťastie - prežil.

Drogovo závislý líder skupiny Babyshambles sa tento rok druhýkrát rozišiel s 33-ročnou Kate. Tá však neváhala a rozhodla sa začať nový život s novým chlapom. S Jamiem sa údajne chystajú zasnúbiť. Peta však rozchod ešte neprebolel. Keď zistil, že Kate je v novom vzťahu šťastná, rozhodol sa skoncovať so svojím životom. „Videl príležitosť predávkovať sa a využil ju. Povedal mi, že ani nevedel, o aké pilulky ide. Pomyslel si však, že ,kašľať´ na to a užil ich všetky,“ priblížil Dohertyho čierne chvíle jeho kamarát Johny Jeannevol.

Doherty pritom nedávno strávil niekoľko týždňov na odvykacej klinike, zrejme to však nepomohlo. Kate s ním ostala v kontakte a volávala mu. Keď sa jej však Pete začal pýtať na jej nového chlapa, odpovedala vyhýbavo.

Spevák sa neskôr všetko dozvedel a fakt, že o ňu definitívne prišiel, ho položil. Predávkovanie síce teraz prežil, jeho priatelia sa však obávajú, že to znovu zopakuje. A môže to byť aj naposledy...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu