Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Doherty chce zverejniť sexuálne videá s Mossovou

Kate a Pete Zobraziť galériu (16)
Kate a Pete

LONDÝN – Topmodelka Kate Moss sa vraj nedokáže zmieriť so skutočnosťou, že ju spevák Pete Doherty odkopol a snaží sa votrieť mu do priazne.

Okrem iného aj preto, aby mu zabránila uverejniť spoločné erotické nahrávky v pripravovanom televíznom dokumente. Ak britská modelka neuspeje po dobrom, je rozhodnutá dostať rockera na súd.

Dohertymu pritom producenti za televízny dokument, v ktorom vyjaví všetko o svojej závislosti na drogách a vzťahu s Mossovou, ponúkli pol milióna libier. V prepočte by sa mohol Pete obohatiť až o viac ako 23 miliónov korún, ktoré mu za film Kate & Pete: A Love Story ponúkla stanice ITV2.

„Producenti dúfajú, že im dovolí použiť veľké množstvo filmov, ktoré s Kate nakrútili na svoje videokamery,“ prezradil zdroj americkému denníku New York Post.

Kate zatiaľ zvolala svojich najlepších právnikov a chystá sa zatrhnúť Dohertymu aj televíznej stanici, aby materiál uzrela verejnosť.

„Kate je kvôli Petovi zúri. Kontaktovala svojich právnikov a plánuje získať súdny príkaz, ktorý by produkciu filmu zastavil. Časť z týchto materiálov tvoria skutočne divoké veci a Kate verí, že ich nikto iný neuvidí,“ tvrdí Mossovej kamarátka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu