Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jennifer Lopez mala baby shower v ružovej aj modrej

Jennifer cez víkend usporiadala tzv. baby shower. Zobraziť galériu (30)
Jennifer cez víkend usporiadala tzv. baby shower.

LOS ANGELES – Herečka Jennifer Lopez cez víkend usporiadala tzv. baby shower, párty, na ktorú priatelia a príbuzní nosia budúcej mamičke v osmom mesiaci tehotenstva drobné darčeky pre očakávaného potomka.

Herečka a speváčka v jednej osobe mala takýto večierok v New Yorku. A podľa prítomných bola párty v modrej a ružovej, takže budúci mesiac sa očakáva príchod dievčatka aj chlapčeka.

Usporiadanie akcie si vzala pod patronát producentka Elain Goldsmith-Thomas, Jenniferina kamarátka, s ktorou spolupracovala na filme Kráska z Manhattanu. V hoteli Gramercy Park sa objavili herečkiní najlepší priatelia Leah Remini a návrhár Roberto Cavalli, ktorý vlani ako prvý prezradil tehotenstvo mediám.

Jennifer prišla s manželom Marcom Anthonym v krátkom plisovanom kabátiku a podľa prítomných jej to neskutočne slušalo. "Vnútorná dekorácia bola v modrej a ružovej," prezradil zdroj denníka New York Post. Podľa všetkého tak herečka očakáva skutočne dvojčatá, dievčatko a chlapčeka. Porodiť má hollywoodská kráska vo februári.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu